ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

“Χρυσές Επιτυχίες και Πρωτιές των Εκπαιδευτηρίων μας στους  Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας”

    Οι φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων μας στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας μας έκαναν πολύ χαρούμενους και περήφανους.
Η προσπάθεια των μαθητών μας και η επιμονή των άριστων εκπαιδευτικών μας δικαιώθηκαν και φέτος, αφού σημαντικός αριθμός των διαγωνιζομένων μαθητών  μας σημείωσαν “χρυσές” επιτυχίες. Ειδικότερα:
Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων “Νέα Παιδεία” στον 75ο Ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ όλων των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων της Δυτικής Αττικής και την 3η θέση μεταξύ όλων των Γυμνασίων της Ελλάδος.
Οι επιτυχόντες και διακριθέντες μαθητές μας είναι:

 Κανελλόπουλος Ηλίας της Γ΄ τάξης Γυμνασίου
 Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ της Γ΄ τάξης Γυμνασίου
 Σκαλούμπακα Νικολέττα της Γ΄ τάξης Γυμνασίου
Τώρος Αθανάσιος της Γ΄ τάξης Γυμνασίου
 Χαρατσάρη Κωνσταντίνα της Β΄ τάξης Γυμνασίου
Χρηστάκου Εφηάννα της Β΄ τάξης Λυκείου

 

Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων “Νέα Παιδεία” στην 32η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” κατέλαβε την 1η θέση Πανελλαδικά μεταξύ όλων των Γυμνασίων της Ελλάδος με τους βραβευθέντες μαθητές μας:
  Μιχαλάκη Βάιο – Ραφαήλ (χρυσό μετάλλιο)
Τώρο Αθανάσιο (χάλκινο μετάλλιο)

Οι διακριθέντες μαθητές των Διαγωνισμών της Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015.
Στην εκδήλωση αυτή καμαρώσαμε τους μαθητές του Ιδιωτικού Γυμνασίου “Νέα Παιδεία” που παρέλαβαν τα βραβεία και τα μετάλλιά τους.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”
Μιχαλάκης Βάιος-Ραφαήλ, Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ
Σκαλούμπακα Νικολέττα, Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ “Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”
Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ, ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Τώρος Αθανάσιος, ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Οι μαθητές αυτοί θα αποτελέσουν τον πυρήνα από τον οποίο θα επιλεγούν εκείνοι που θα συγκροτήσουν τις ομάδες, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή και τις Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.
Στους μαθητές αυτούς τα Εκπαιδευτήρια “Νέα Παιδεία” προσφέρουν ετήσια συνδρομή του περιοδικού “Ευκλείδης” της Μαθηματικής Εταιρείας.

 


    

Οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων μας εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους στους καθηγητές Μαθηματικούς που ενθάρρυναν  και υποστήριξαν  έμπρακτα την αγάπη των παιδιών για τα Μαθηματικά, προσφέροντας τους εντατική προετοιμασία για τους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.
Θερμά συγχαρητήρια εκφράζουν σε όλους τους αναφερόμενους μαθητές-τριες που διακρίθηκαν και στους Γονείς τους, καθώς και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.  
Ανεξαρτήτως του όποιου αποτελέσματος,  το ταξίδι στη γνώση είναι πάντα μαγικό. Το όραμα και η διάθεση για διάκριση καθιστούν τη μάθηση μια διαδικασία δυναμική και δημιουργική.
Υγεία, πρόοδο και πάντα επιτυχίες!

 

Το Γραφείο Τύπου
των Εκπαιδευτηρίων