ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΖΙΩΓΑ

 

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

ZERK

 

 

Ο σοβαρός τραυματισμός του προπονητή Βαγγέλη Ζιώγα (φώτο αριστερά) πριν από λίγες μέρες, όταν υπέστη ρήξη χιαστών σε ένα ατυχές συμβάν στο γήπεδο Οριζομύλων και πλέον επίκειται στο προσεχές διάστημα η επείγουσα χειρουργική του επέμβαση, οδήγησαν τον Γιαννιώτη προπονητή και τον σύλλογο της Ιεράπολης στην διακοπή της συνεργασίας τους, καθώς ο εν λόγω τεχνικός θα χρειαστεί χρόνο ίασης και αποθεραπείας. Η γνωστοποίηση της είδησης έγινε γνωστή το απόγευμα της Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2018. Με ανακοίνωση του το ΔΣ της Ιεράπολης τονίζει μεταξύ άλλων: «Η διοίκηση εύχεται στον κ. Ευάγγελο Ζιώγα να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του και τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για την προσφορά του στην ομάδα». Ο Βαγγέλης Ζιώγας θα συνεχίσει την συνεργασία του με την Ιεράπολη διατηρώντας την Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών του σωματείου, τμήματα τα οποία αναδιοργάνωσε ριζικά ο ίδιος πριν από 1,5 χρόνο και η ανάπτυξη τους εξελίσσεται.
Νέος προπονητής του συλλόγου σε αυτή την αναγκαστική αλλαγή και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου αναλαμβάνει ο βετεράνος παίκτης του ΑΟ Αιγάλεω κ. Σάκης Καλογερόπουλος, Σάκης Καλογερόπουλος (δεξιά φώτο), ο οποίος έχει περάσει και παλαιότερα από τον σύλλογο. Πέρυσι ο Σάκης Καλογερόπουλος ήταν στην Αναγέννηση Πετρούπολης, ενώ κατά το τελευταίο διάστημα είναι στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του Φωστήρα.

 

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery – διανομή καθημερινά σε Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza