… ΣΕΦΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

ΜΕ ΠΕΤΤΑ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ!

PETYESS

 

 

 

Ο Σάκης Πέττας (κεντρική φώτο), ο αιγαλιώτης έμπειρος επιθετικός, είναι η πρώτη ανανέωση συνεργασίας στην Ιεράπολη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στην Β΄ ΕΠΣΑ και αμέσως μετά την ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου για την συμφωνία με τον προπονητή Δημήτρη Μαγιάση.

 

Οι ιθύνοντες του σωματείου μαζί με τον νέο τεχνικό έχουν ξεκινήσει ήδη την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα περίοδο, και η πρώτη ενέργεια αφορά τις επαφές με τους παίκτες από το ήδη υπάρχον υλικό.

 

Πρώτος στην σειρά των συζητήσεων ήταν ο Σάκης Πέττας, ο οποίος έπειτα από 4 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα (είναι στον σύλλογο από το 2015 με ένα μικρό διάλειμμα το περασμένο καλοκαίρι), θεωρείται ότι έχει «δέσει» με το σωματείο, και θα ήταν έκπληξη κάτι πέρα από την παραμονή του.

 

Ο ικανότατος σέντερ – φορ συναντήθηκε με τους παράγοντες του συλλόγου και το ραντεβού κράτησε λίγα λεπτά της ώρας, καθώς και από τις δύο πλευρές υπήρχε φιλοσοφία συνεργασίας για το καλό της Ιεράπολης.

 

Ο Σάκης Πέττας, που έχει γεννηθεί το 1987, έχει ξεκινήσει από τον ΟΦ Ιεράπετρας, έπαιξε με τον Παλληξουριακό στην Δ΄ Εθνική, ενώ πριν από χρόνια είχε περάσει και από την ΑΕ Αιγάλεω. Το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκε στην Ιεράπολη, όπου την πρώτη του σεζόν με το ιστορικό σωματείο στην Γ΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2015-2016 σε 24 ματς πέτυχε 15 γκολ και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ, ενώ την επόμενη περίοδο (2016-2017) σε 12 αγώνες σημείωσε 12 γκολ και πανηγύρισε με την ομάδα του την άνοδο στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας. Την σεζόν 2017-2018 ο Σάκης Πέττας έπαιξε με την Ιεράπολη σε 28 παιχνίδια της Β΄ Αθήνας, όπου σημείωσε 6 γκολ.

 

Το περασμένο καλοκαίρι ο Πέττας «μετακόμισε» στην συμπολίτη Ζέφυρο Αιγάλεω, που ήταν νεοφώτιστος στην Β΄ κατηγορία, ομάδα με την οποία ο εν λόγω ποδοσφαιριστής στο α΄ μισό της περιόδου 2018-2019 είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ, όπως επίσης μία (1) συμμετοχή και ένα (1) γκολ στο κύπελλο ΕΠΣΑ.

 

Οι… παλιές αγάπες, όμως, δεν ξεχνιούνται και ο Πέττας στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα επέστρεψε στην Ιεράπολη, με στόχο να συμβάλλει και αυτός στην παραμονή της ομάδας στην Β΄ ΕΠΣΑ. Το β΄ μισό της σεζόν τον βρήκε να έχει παίξει 15 παιχνίδια με το ιστορικό σωματείο και να πετυχαίνει 4 γκολ, βάζοντας και αυτός το… δικό του λιθαράκι για την σωτηρία της Ιεράπολης.

 

Και όπως θα έλεγε και ο ίδιος μετά την ανανέωση της συνεργασίας… Αούα!!!




YESSNEW