Ο γιος του αείμνηστου Μήτρου Σουλιμιώτη, Θοδωρής,

υποψήφιος με «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και Βασίλη Γκιτάκο

 

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» του Βασίλη Γκιτάκου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στην Αγία Βαρβάρα, θα είναι ο Θοδωρής Σουλιμιώτης, γιος του αείμνηστου, αγωνιστή - κομμουνιστή, Μήτρου Σουλιμιώτη, που διετέλεσε Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας από το 1975 έως το 1994.

Στην σχετική της ανακοίνωση η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Αγίας Βαρβάρας, σημείωσε:

Βασίλης Γκιτάκος (Υποψήφιος Δήμαρχος): Ιστορική συνέχεια η υποψηφιότητα του Θοδωρή Σουλιμιώτη με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας

«Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Θοδωρή Σουλιμιώτη στο ψηφοδέλτιο μας, «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας, γιού του αείμνηστου αγωνιστή - κομμουνιστή και επί εικοσαετίας δήμαρχου Αγίας Βαρβάρας, Μήτρου Σουλιμιώτη.

Η υποψηφιότητα του Θοδωρή Σουλιμιώτη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας αποτελεί ιστορική συνέχεια των αγώνων και του έργου του αγωνιστή - κομμουνιστή δημάρχου που μέχρι σήμερα παραμένουν αξεπέραστα και δεν μπορεί κανείς να οικειοποιείται, πλην του λαού της Αγίας Βαρβάρας.

Σ’ αυτόν τον ίδιο δρόμο που χάραξε και πορεύτηκε ο Μήτρος Σουλιμιώτης και όλα τα χρόνια η «Λαϊκή Συσπείρωση», βάζοντας μπροστά τις ανάγκες και την βελτίωση των συνθηκών ζωής των εργαζομένων και του λαού της Αγίας Βαρβάρας,  συνεχίζουμε και σήμερα.

Χωρίς αποκλεισμούς, διακρίσεις και αστερίσκους, δύναμη μας ο λαός της Αγίας Βαρβάρας και το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, για να ξαναβάλουμε την Αγία Βαρβάρα σε τροχιά διεκδίκησης και αναμόρφωσης και όχι διχασμού και «παραμόρφωσης», εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων».