12 ΜΕΡΕΣ ΝΕΚΡΗ

ΣΕ ΜΠΑΟΥΛΟΝΤΙΒΑΝΟ

ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

 

mpaoulontibano


Σοκ στην Αγία Βαρβάρα!

85χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπαουλοντίβανο, στο σπίτι όπου διέμενε με την κόρη της στην οδό Βουτένης, έπειτα από 12 μέρες!!

Η μυρωδιά από την σήψη είχε ξεπεράσει τα όρια της οικίας της και αυτό έβαλε σε υποψίες τους γείτονες. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και στις 22 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος μετέβησαν στην οικία της θανούσης.

Εκεί βρήκαν την 51χρονη κόρη της, η οποία σε ερώτηση των ανδρών της αστυνομίας για το που βρίσκεται η μητέρα της, αυτή απάντησε ότι είναι στο σπίτι του αδελφού της.

Έπειτα από λίγη ώρα, όμως, η 51χρονη είχε «σπάσει» και αποδείχθηκε ότι η 85χρονη ήταν μέσα στο μπαουλοντίβανο του σπιτιού.

Η υπερβολική αγάπη και το συναίσθημα ότι δεν μπορούσε να «χωνέψει» τον θάνατο της μητέρας της, την οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση. Αυτά είπε και στον εισαγγελέα, που διερεύνησε το θέμα κατόπιν της διαδικασίας, ο οποίος χαρακτήρισε το συμβάν πταίσμα και άφησε την 51χρονη ελεύθερη.

Όσο αφορά τον 67χρονο γιο της 85χρονης (και ετεροθαλή αδελφό της 51χρονης – από άλλο πατέρα), ο οποίος κατοικεί στο Περιστέρι, έπειτα από την κατάθεση του, αποδείχθηκε ότι είχε να δει την μητέρα του από τα τέλη του 2014, ενώ όπως ανέφερε είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με την αδελφή του, η οποία του έλεγε ότι η μητέρα τους είναι καλά. Μάλιστα την ημέρα του θανάτου, ο γιος ανέφερε ότι είχε επικοινωνήσει με την αδελφή του και η τελευταία του ανέφερε ότι η μητέρα τους ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι.
Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος προήλθε από παθολογική αιτία και έγινε μεταξύ 10 – 14 Σεπτεμβρίου. Η 51χρονη είχε αναφέρει στον εισαγγελέα ότι η μητέρα της πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου. Η κηδεία της 51χρονης έγινε στα Λιόσια.