ΓΙΑΓΚΑΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Ο ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ...

 

 

GIAG KAPL

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΗΜΟY ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

KAPLANHS. 02jpg


Να προχωρήσουν οι ενέργειες για την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής

Την μεγάλη ανάγκη το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» να αποκτήσει επιτέλους ολοκληρωμένη λειτουργική ταυτότητα τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης σε επίσκεψή του μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών  Σπύρο Τζόκα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος κατέθεσε στο τραπέζι της συνάντησης τη θέση του Δήμου και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας της Δυτικής Αθήνας για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου, τη λειτουργία εξωτερικών ιατρείων βασικών ειδικοτήτων πρωί – απόγευμα, την κάλυψη υπηρεσιών υγείας παθολογικού χειρουργικού και καρδιολογικού τομέα, την λειτουργία πλήρους οδοντιατρικής και οδοντοπροσθετικής μονάδας, την λειτουργία τμήματος επειγόντων περιστατικών, την κάλυψη αναγκών ημερήσιας νοσηλείας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός Πάρκου Υγείας με συγκέντρωση υπηρεσιών κυρίως πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός ήταν γνώστης των θεμάτων κρίνοντας θετικές τις προτάσεις και υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί πάνω σ’ αυτές  με την αρμόδια ΥΠΕ ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την πληρέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου.


 
                                              Από το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επικεφαλής του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

 

GIAGKAS 01

 


Επιτέλους, να σταματήσει ο κ. Καπλάνης να λέει πάλι ψέματα και να εμπαίζει το λαό της Αγίας Βαρβάρας για την υπόθεση του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα».


Για ποια αναβάθμιση του νοσοκομείου μιλάει;
Για να υπάρξει αναβάθμιση του Νοσοκομείου πρέπει να υπάρχει λειτουργία Νοσοκομείου. Σήμερα στο χώρο του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.  Γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης των διάσπαρτων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης  που παρέχονταν στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και στεγάζονταν σε κτίρια όμορων Δήμων (Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αιγάλεω, Ελ. Βενιζέλου, Αγία Βαρβάρα κλπ.)
Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα η δημιουργία «Πάρκου Υγείας»  για το οποίο «έχουν αρχίσει οι ενέργειες» και γιατί «ο χώρος που βρίσκεται το νοσοκομείο είναι πραγματικά εξαιρετικός καθώς και η πρόσβαση σε αυτό, αφού βρίσκεται πλησίον του ΜΕΤΡΟ»,  σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπύρου Τζόκα  και άλλο πράγμα η αναβάθμιση του κατ’ ευφημισμό Νοσοκομείου όπως τόνισε στη δική του ανακοίνωση ο κος Καπλάνης.
Ο κ. Καπλάνης ακολουθεί την ίδια τακτική που ακολούθησε επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη. Ενώ έκλεινε το Νοσοκομείο, αυτός και τότε, μιλούσε πάλι για Αναβάθμιση.
Ή από σύγχυση διακατέχεται ή εσκεμμένα λέει ψέματα στο λαό της Αγίας Βαρβάρας.
Κάποια στιγμή πρέπει να λέμε την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομά τους. 

 
Μιχάλης Γιάγκας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»