SPORTCYCLADES ΚΑΙ ΣΑΡΡΗΣ

 

ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

GEORG2

 

 

Στην γενέτειρα του την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες για ολιγοήμερη διαμονή ο γνωστός συμπολίτης μας κ. Χρήστος Σαρρής. Ο Χρήστος Σαρρής, που μέχρι το 1990 διατηρούσε το καφέ – μπαρ COCONUT επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, το 1991 αναζήτησε τη ουσία της ζωής στην πανέμορφη Πάρο και παραμένει πλέον μόνιμος Κυκλαδίτης. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο ήταν, είναι, και θα είναι μεγάλη, ενώ μέσα σε αυτό το πλαίσιο τα τελευταία χρόνια είναι από τα εξέχοντα στελέχη του πολύ επιτυχημένου SPORTCYCLADES.GR, όπου καλύπτονται όλα τα αθλητικά δρώμενα και έχουν φέρει τον συγκεκριμένο ιστότοπο να είναι από τους κορυφαίους στην χώρα μας.
Έτσι, λοιπόν, και επειδή ο Χρήστος Σαρρής δεν ξεχνάει, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου 2018, έκανε την πρώτη στάση του, στο γνωστό στέκι της πόλης μας, το καφέ του Θόδωρα Γεωργαντή, που βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ελεούσας. Τσιπουράκι, μεζέ και κουβέντα για τοπικά και αθλητικά δρώμενα συμπεριλάμβανε το πρόγραμμα, όπου μεταξύ άλλων ο «μετανάστης» Χρήστος, ρώτησε και έμαθε για τις δύο μεγάλες του αγάπες, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και τον Ερμή Κορυδαλλού. Στην κεντρική φώτο και από αριστερά, ο Γιώργος Αλεξάκης, ο Θόδωρας Γεωργαντής και ο Χρήστος Σαρρής, ανεμίζουν περήφανα το κασκόλ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Και επειδή πάνω από όλα ο Χρήστος Σαρρής ακολουθεί πρόγραμμα, να γνωστοποιήσουμε ότι το πρωί της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου 2018 θα παρακολουθήσει τον αγώνα Αγία Ελεούσα – Γκυζιακός και το μεσημέρι την συνάντηση Ερμής Κορυδαλλού – ΑΟ Κορυδαλλός.
Και για να πάμε στα πιο σοβαρά, αλλά αρκούντως ευχάριστα, ο Χρήστος ήρθε από την Πάρο, προκειμένου το απόγευμα της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018 να δώσει το παρόν στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24), όπου ο γιος του, ο γνωστός και εξαίρετος δημοσιογράφος Θάνος Σαρρής, Αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα «Gazzetta.gr», θα παρουσιάσει το βιβλίο του "Η μπάλα στην κερκίδα"!

 

 

IAN