ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΑΚΟΣ

 

spirarx

 

 

… «Οργώνει» τα προάστια του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, ο κ. Ανδρέας Σπυράκος, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» και επικεφαλής τον κ. Γιώργο Πατούλη.

Το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου 2019 ο δραστήριος Ανδρέας Σπυράκος βρέθηκε στην πόλη μας και επισκέφθηκε το Δημαρχιακό Μέγαρο, έχοντας συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργο Καπλάνη. Ο κ. Σπυράκος ενημερώθηκε από τον κ. Καπλάνη για πάρα πολλά και σημαντικά θέματα που αφορούν την πόλη, όπως την ολοκλήρωση των εργασιών του Μετρό, τη λειτουργία του Νοσοκομείου Λοιμωδών, τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και την πρόθεση του να δημιουργήσει Γηροκομείο, έργα υπό δρομολόγηση, καθώς επίσης και για άλλα που είναι σε εκκρεμότητα από την Περιφέρεια.

Να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Σπυράκος, που έχει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς στην Αγία Βαρβάρα, πριν από λίγες μέρες έδωσε το παρών στην επίσημη υποδοχή της εικόνας της Παναγίας του Τιχβίν στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, ενώ τον προηγούμενο μήνα παρέστη και στην ετήσια χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ο Ανδρέας Σπυράκος είναι απόφοιτος στρατιωτικής σχολής ΤΑΥΥ/ΣΕΤΗΛ, τελειόφοιτος σχολής Ηλεκτρονικών Τηλεπικοινωνιών, ενώ εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Γνήσιο παιδί των προαστίων μας, έπαιξε ως τερματοφύλακας στην ιστορική ΑΕΚ Ν. Λιοσίων, τον Αίμο Πετρούπολης και τον Ορφέα Αιγάλεω.

Μέλος του Συλλόγου των απανταχού Ανδανιωτών Μεσσηνίας, πρώην Αντιπρόεδρος (1990 – 1994) και νυν του Συλλόγου Φουρνιωτών Αθηνών, ενώ έχει αναπτύξει έντονη Συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών στο Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων ως Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Στην κεντρική φώτο, στο αριστερό πλάνο, ο Ανδρέας Σπυράκος με τον Γιώργο Καπλάνη και δεξιά με τον Γιώργο Πατούλη. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 

 

 

kAIS

 

 

 

 

spir1

 

 

spir7

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Καπλάνης και Σπυράκος στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας

 

 

spir4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας (ο Ανδρέας Σπυράκος πρώτος από δεξιά)

 

KAXK 157

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στιγμιότυπο από την χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Από αριστερά, ο Ανδρέας Σπυράκος, ο ιστορικός παράγοντας της ΑΠΕ Μιχάλης Γούναρης, ο Γεν. Γραμματέας του σωματείου Θεόδωρος Γουρνάς και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης.

 

 

spir6

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη.

 

 

spir8

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Με τον Γιώργο Πατούλη

 

 

kAIS