ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕ ΑΒΟΥΡΗ

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΠΛΑΝΗ

AVARX

 

 

Στις τοπικές δημοτικές επάλξεις της Αγίας Βαρβάρας επιστρέφει ο κ. Παναγιώτης Αβούρης, ο οποίος στις εκλογές του Μαίου θα είναι υποψήφιος με τον πολυσυλλεκτικό ανεξάρτητο συνδυασμό «Η Δική μας Πόλη» του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργου Καπλάνη.
Τοπικές Δημοτικές Εκλογές, όπου οι δημότες και ιδιαιτέρως οι υποψήφιοι της πόλης μας ξεπερνούν «κομματικά σύνορα» και κριτήρια, ακολουθώντας ο καθένας και η καθεμία, την δική του προσωπική και σεβαστή επιλογή.
Χαρακτηριστική η περίπτωση του συμπολίτη μας κ. Παναγιώτη Αβούρη, ο οποίος ανήκει, μια ζωή, στον λεγόμενο χώρο της Λαϊκής Δεξιάς και στην δεδομένη χρονική περίοδο συντάσσεται σε αυτή την τοπική εκλογική… μάχη με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη. Από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες Καπλάνης και Αβούρης, αλλά με κοινό όραμα για το αύριο της πόλης μας!
Μακρά η πορεία του Παναγιώτη Αβούρη στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, ο οποίος έχει πρωτοεκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος το 1986 με τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Αλεβίζου. Στην συνέχεια εκλέγεται 1ος σε σταυρούς το 1990 με τον συνδυασμό της Κατερίνα Παπακώστα, όπως και το 1994 με την δημοτική παράταξη του Δημήτρη Ιωαννίδη, συμπληρώνοντας 12 χρόνια προσφοράς στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα. Παρά την απουσία του από τις εκλογικές αναμετρήσεις του 1998, του 2002 αι του 2006, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στην πόλη μας και το 2010 εκλέγεται εκ νέου πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ρεμπή, ενώ στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 ήταν στο ψηφοδέλτιο του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κουμουτσάκου, όπου στον τεράστιο Δυτικό Τομέα της Αθήνας ήρθε 2ος με 2.364 σταυρούς! / Κεντρική φώτο: (από αριστερά) ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, η σύζυγος του Μαρία και ο Παναγιώτης Αβούρης.

 

AVOK

 

 

kAIS