ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΓΑΛΙΟΥ

ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕ!

OLPAK

 

 

Άτυπη ενημερωτική συνάντηση το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαίου 2019 στο κατάστημα (café 2 stage στην Αγία Βαρβάρα) του Προέδρου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γρηγόρη Μαγαλιού, όπου τον επισκέφθηκαν δύο νεαροί συμπολίτες μας, ο Γιάννης Πολίτης και η Ανδρομάχη Πάκου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μιχάλη Γιάγκα.
Ο Μαγαλιός (δεξιά στην κεντρική φώτο) ενημέρωσε σφαιρικά τους Πολίτη και Πάκου για όλα τα δρώμενα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην πόλη μας, και ειδικότερα επικεντρώθηκαν στο θέμα του γηπέδου. Τέλος, ανανέωσαν το ενημερωτικό ραντεβού τους για το άμεσο χρονικό διάστημα. Από την πλευρά του ο κ. Μαγαλιός τόνισε ότι είναι χαρά του να βλέπει νεαρούς συμπολίτες μας - από όπου και να προέρχονται - να ασχολούνται με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τον πιο ιστορικό θεσμό της Αγίας Βαρβάρας, και επεσήμανε ότι η μεγάλη ομάδα της πόλης μας πρέπει να έχει την συμπαράσταση και βοήθεια όλων.
Ο δραστήριος Γιάννης Πολίτης (αριστερά στην κεντρική φώτο), που είναι δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», έχει διατελέσει παλαιότερα μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ, ενώ λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά σε δημοτικές εκλογές, καθώς και το 2014 ήταν υποψήφιος με τον Μιχάλη Γιάγκα, καταγράφοντας μία εξαιρετική παρουσία στην τότε «παρθενική» του… εμπλοκή!
Η
Ανδρομάχη (Μάχη) Πάκου (στην μέση της φώτο), με αξιόλογη ακαδημαϊκή πορεία (Κοινωνιολόγος με  Master στην εκπαίδευση, εργάστηκε επί μια δεκαετία στην Αγγλία, και τα τελευταία έτη είναι ειδική παιδαγωγός σε σχολείο με αυτιστικά παιδιά), θα είναι πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος.


POL1

 

 

POL2

 

POL3

 

POLBAN1

 

POL4

 

POL6

 

STMAKARX