ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: …ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

 

LOPARX

 

 

 

Μετράμε αντίστροφα στην Αγία Βαρβάρα για την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαίου και ο νεαρός συμπολίτης μας, δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» και υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του κ. Μιχάλη Γιάγκα, Γιάννης Πολίτης, στο μήνυμα του με την ολοκλήρωση της προεκλογικής εκστρατείας, ανέφερε τα εξής: «Τόσο ο επικεφαλής μας υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μιχάλης Γιάγκας, όσο και όλα τα μέλη του συνδυασμού, νομίζω ότι κάναμε μία προεκλογική πορεία, που ανέδειξε με αξιοπρέπεια και ήθος, αυτά που οραματιζόμαστε για την επόμενη μέρα της πόλης μας. Την Κυριακή τολμάμε και αλλάζουμε την σελίδα στην ιστορία της Αγίας Βαρβάρας, αφήνοντας πίσω το παλιό και δίνοντας την θέση του σε κάτι νέο. Η Αγία Βαρβάρα πραγματικά θα γίνει μία ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ. Καλό βόλι σε όλες και όλους».

 

Στην κεντρική φώτο, από την περασμένη Τετάρτη 22 Μαίου 2019 και μετά την εκδήλωση του συνδυασμού, η κ. Αγγελική Καμπανού, μητέρα του Γιάννη Πολίτη, στην μέση ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μιχάλης Γιάγκας, και δεξιά ο Γιάννης Πολίτης με βλέμμα… προς το αύριο της Αγίας Βαρβάρας!

 

 

POLBAN1

 

 

LOP1

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Δυναμικά και με υψωμένη την γροθιά ενόψει της Κυριακής ο Γιάννης Πολίτης

 


 

LOP9

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Εθιμοτυπική συνάντηση με τον ιδρυτή της εφημερίδας "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η Πόλη μας" και παλαιό Δημοτικό Σύμβουλο Αγίας Βαρβάρας, κ. Άκη Δίπλα, είχε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Πολίτης.

 

 

 

POLBAN1