ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ

ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ!

GRARX

 

 

Μάχιμος, δυναμικός, δραστήριος και με αξιοσημείωτη πολιτική διαδρομή ο συμπολίτης μας και γνωστός σε όλη την Αγία Βαρβάρα, κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια, από τα τέλη της δεκαετίας του 90 πολιτεύεται στο πρώην Υπόλοιπο Αττικής (νυν Ανατολικής Αττικής), λόγω της σύνδεσης του με το Ποντιακό στοιχείο καταγωγής του.

Ίσως η πιο… άτυχη στιγμή της πορείας του είναι ακριβώς πριν από 20 χρόνια, στις 9 Απριλίου 2000, όταν ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ως υποψήφιος Βουλευτής του ΔΗΚΚΙ (με αρχηγό τον Δημήτρη Τσοβόλα) στην περιφέρεια του Υπολοίπου Αττικής (εκεί που έβγαζε έδρα η παράταξη), σάρωσε στις εθνικές εκλογές, καθώς ήρθε 1ος στο ψηφοδέλτιο με 4.500 περίπου ψήφους, αλλά παρόλα αυτά δεν εξελέγη βουλευτής, μιας και το κόμμα του το ΔΗΚΚΙ, μετά από 4 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν έπιασε το εκλογικό όριο (3%) και έμεινε εκτός.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, στα νιάτα του ήταν πρωταθλητής πυγμαχίας, είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών, όπου υπήρξε αρκετές φορές Υποψήφιος Δήμαρχος, διετέλεσε Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας, Σύμβουλος τμήματος Ελληνικής Επιτροπής του ΟΗΕ, Σύμβουλος Υπουργείων, ενώ υπήρξε και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή.

Στην κεντρική φώτο, στο αριστερό πλάνο, ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης σε παλαιότερη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Σεργκέϊ Λαβρόφ στην Ελλάδα (στο μέσο της φωτογραφίας διακρίνεται ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος), και στο δεξί πλάνο ο κ. Γρηγοριάδης με τον επιστήθιο πόντιο φίλο του, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη.

 

GRMES

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: 1. Με τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κώστα Καραμανλή / 2. Με τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη / 3. Με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Βορείου και Νοτίου Αμερικής Ιάκωβο.

 

AKMONSA