ΤΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Όταν ανέλαβε τον Δήμο Αιγάλεω το 2019 ο Γιάννης Γκίκας με την παράταξη “Συμμαχία για το Αιγάλεω”, από την πρώτη στιγμή έδειξε τις προθέσεις του. Ότι είναι ένας άνθρωπος, με φρέσκες ιδέες, γεμάτος όρεξη για δουλειά, που θέλει να δείξει στους συμπολίτες του, ότι μπορεί να αλλάξει την πόλη του.

Με ήρεμο ύφος, αλλά με ξεκάθαρη πολιτική - αυτοδιοικητική πρόταση, ο Γιάννης Γκίκας, προσπάθησε να αλλάξει, παλιές πρακτικές ετών, ξεκινώντας πολλά θέματα από την αρχή. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά ο Γιάννης Γκίκας, είχε την τόλμη και προχώρησε μπροστά.

Ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης προσπάθειας και βασικός συντελεστής του έργου που έχει να παρουσιάσει ο Γιάννης Γκίκας, είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Νίκος Ασημακόπουλος.

Αθόρυβα τις περισσότερες φορές και ως… εργατικό μυρμήγκι, με τις τεράστιες προσπάθειες του, κατάφερε να μεταμορφώσει το Αιγάλεω σε τόπο πολιτισμού και άθλησης, για όλους. Μικρούς, μεγάλους.

Επί της Αντιδημαρχίας του από το 2019 έως και σήμερα, εν έτει 2023, πραγματοποιήθηκαν καινοτόμες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, νέα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών. Καθιερώθηκαν νέες δράσεις και θεσμοί, έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις σε εγκαταστάσεις, κτίρια, σχολικές μονάδες, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκίκα, εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις, δημιουργήθηκαν νέα τμήματα για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, ενεργοποιήθηκαν κοινωνικές ομάδες, συντελέστηκαν πολυποίκιλες συνεργασίες και συνδιοργανώσεις πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων με την Περιφέρεια Αττικής, με συλλόγους, σωματεία, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες, κοινωνικούς και εθελοντικούς φορείς, ενώ εδραιώθηκε η παρουσία του Δήμου Αιγάλεω που συμμετείχε σε  δίκτυα και ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως επιτάσσει δηλαδή η σύγχρονη εποχή.

Και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ασημακόπουλος δηλώνει παρόν με αυτή τη νέα υποψηφιότητα του ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Γκίκα, προκειμένου να συνεχίσει το έργο αναμόρφωσης, δημιουργίας και ανάπτυξης, καθώς όπως ο ίδιος θεωρεί, μπήκαν οι βάσεις και τα θεμέλια, και τη νέα δημοτική θητεία 2024-2028, θα είναι μια περίοδος υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων, που μόνο η «Συμμαχία για το Αιγάλεω», μπορεί να εγγυηθεί.