ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

Δημαιρεσίες στον Δήμο Αιγάλεω το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2024, όπου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω, έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Λάμπρου Σκλαβούνου, εξελέγη, ο συμπολίτης μας Ιατροδικαστής και έμπειρος αυτοδιοικητικός, κ. Γιώργος Κοσμίδης (φώτο 1). Αντιπρόεδρος εξελέγη η κ. Παναγιώτα Μερκουράκη (φώτο 2) από τον συνδυασμό του Γιάννη Γκίκα και Γραμματέας ο κ. Σπύρος Ευαγγελάτος (φώτο 3) από τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίρμπα.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής εξελέγη ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Λάμπρου (φώτο 4), με μέλη από την πλειοψηφία, την κ. Νίκη Βελλιανίτη, τον κ. Γιάννη Δημομελέτη, τον κ. Χρήστο Μακαρατζή, τον κ. Χρήστο Μακρή, τον κ. Γιάννη Περράκη, και αναπληρωματικά μέλη, την κ. Θωμαϊς (Μαή) Γεωργούλη, την κ. Μαρία Δρόσου, τον κ. Τάσο Σέρβο, τον κ. Δημήτρη Μπογράκο και τον κ. Γιώργο Τόλη.

Από την αντιπολίτευση, μέλη της Επιτροπής εξελέγησαν οι κ.κ. Γιάννης Γκίκας, Στέλιος Βασιλειάδης, Νίκος Καραγιάννης και αναπληρωματικά μέλη, οι κ.κ. Δημήτρης Αρβανίτης, Σπύρος Ευαγγελάτος, Κώστας Σάμιος.