Στην 1η θέση της βαθμολογίας

ο Α.Σ Πετάνκ Αιγάλεω

  

 

 

Η τρίτη νίκη  του συλλόγου σε τέσσερις αγώνες την φέρνει στην πρώτη θέση του νότιου ομίλου.
▪️ Με ✌️Νίκη✌️ συνέχισε  την τέταρτη αγωνιστική του ο Αθλητικός Σύλλογος Πετάνκ Αιγάλεω στο  Πανελλήνιο Διασυλλογικό Κύπελλο '23 '24.
▪️ Την Κυριακή 10 Μαρτίου '24 υποδεχθήκαμε στα γήπεδα του  Αιγάλεω  την ομάδα ΠΕΤΑ  από το Πεδίο του Άρεως
▪️ Σε  ανοιξιάτικο  και ευχάριστο κλίμα η ομάδα "ΑΣΠΑ"  με τους αθλητές της, από το μεσημέρι έως το βράδυ  με συνέπεια και υπευθυνότητα,  έδωσαν  μέσα και έξω από τα γήπεδα τον καλύτερο τους  εαυτό. Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που στήριζαν και τους χειροκροτούσαν.
 🙏Ευχαριστούμε τους φίλους που μας επισκέφθηκαν για να μας συμπαρασταθούν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα,  την   διοργάνωση  της  " ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ "  που γίνεται σε συνεργασία με τους ελληνικούς συλλόγους  Petanque.
🙏 Ευχαριστούμε  τον  Αντιδήμαρχο Πρασίνου του  Δήμου Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπογράκο  που παρευρέθηκε  και στήριξε την ομάδα μας. Έδειξε  ενδιαφέρον,  ενημερώθηκε για το άθλημα  "Πετάνκ"  και  για τους τρόπους παιξίματος του,  σε συνθήκες επίσημων αγώνων. Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια. Συμπορευόμαστε  στους κοινούς μας στόχους για την ανάδειξη του όμορφου Άλσους μας .
🙏Ευχαριστούμε το πρώην Δήμαρχο Αιγάλω  κ. Δημήτρη Μπίρμπα επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης "Ανάπλαση  Αιγάλω" φίλο του συλλόγου  και του αθλήματος Πετάνκ.  Στήριξε την  ανάδειξη  του αθλήματος στην πόλη μας  επί της Διοίκησης του και συνεχίζει.
🙏. Ευχαριστούμε το σύλλογο  ΠΕΤΑ  για την  άψογη και αθλητική τους παρουσία και  τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.
🙏Ευχαριστούμε τον παρατηρητή του αγώνα  κ. Γιάννη Ζαχαρέα για την  προσοχή του  και την δίκαια αντιμετώπιση του σε όλους τους αγώνες.
👉 Ο  Αθλητικός Σύλλογος Πετάνκ Αιγάλεω σας δίνει την ευκαιρία.
☎️.Πληροφορίες για γνωριμία με το  άθλημα #Πετάνκ σε φυσικό περιβάλλον και με το επίσημο αθλητικό υλικό, στο: 6944874242. Δημήτρης Μπέσης
🌹Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά.🌹.
🏃Συνεχίζουμε Δυναμικά 🏃
▪️ Το ομαδικό άθλημα ενισχύει την έννοια της ομάδας, της αλληλεγγύης, της κοινής, συλλογικής προσπάθειας για έναν κοινό στόχο.‼️