ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ & ΣΚΟΤΩΣΕ

ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Με τον πιο φρικτό και τραγικό τρόπο έχασαν τη ζωή τους δύο ηλικιωμένες γυναίκες από το Αιγάλεω, ηλικίας 75 και 69 ετών, όταν πέρασε από πάνω τους φορτηγό.

Το δυστύχημα συνέβη χθες (Πέμπτη) στις 9 το πρωί στη συμβολή των οδών Ι. Οδού και Προύσης (στο ύψος όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου).

Ο οδηγός του βαρέως τύπου οχήματος, είχε σταθμεύσει στη γωνία της Ιεράς Οδού για να πάρει καφέ, ενώ στη συνέχεια θα έκανε όπισθεν για να φύγει από την Προύσης.

Αυτόπτες μάρτυρες, είχαν δει λίγο νωρίτερα τις δύο άτυχες γυναίκες να οδεύουν από την Προύσης προς την Ιερά Οδό. Οι δύο τους, θέλοντας να διασχίσουν το δρόμο, μοιραία κοντοστάθηκαν πάνω στο οδόστρωμα και ακριβώς πίσω από το σταθμευμένο φορτηγό, περιμένοντας να σταματήσει το ρεύμα των οχημάτων (που έμπαιναν στο Αιγάλεω από τον Κηφισό) για να περάσουν απέναντι… το κακό δεν άργησε να γίνει.

Το βαρύ όχημα που ήταν κλειστού τύπου δεν επέτρεπε στον οδηγό να έχει ορατότητα πίσω του. Έτσι, ανυποψίαστος έκανε όπισθεν για να μπει από την Προύσης, με συνέπεια να παρασύρει και στη συνέχεια να πατήσει τις δύο άτυχες γυναίκες.

Όσοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο άρχισαν να φωνάζουν, αλλά το φορτηγό ακινητοποιήθηκε μόνο όταν ο 48χρονος οδηγός σοκαρισμένος αντίκρισε από το παρμπρίζ αιμόφυρτες τις δύο γυναίκες οι οποίες είχαν εμφανιστεί πλέον μπροστά από το όχημα, που είχε περάσει στην κυριολεξία από πάνω τους!!!

Ο θάνατος για την μια ήταν ακαριαίος αφού την πάτησε και η πίσω και η μπροστινή ρόδα σε όλο της το σώμα, ενώ η δεύτερη παρά την σοβαρότητα της κατάστασής της, είχε τις αισθήσεις της και μπόρεσε να δώσει πληροφορίες για τα στοιχεία της ταυτότητας και των δύο. Έτσι, από την ίδια, προέκυψε ό,τι οι δύο τους ήταν ξαδέλφες!!! ...Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε και η ίδια στο νοσοκομείο.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων, την επόμενη μέρα άφησαν λίγα λουλούδια στον τόπο του δυστυχήματος και ένα κεράκι στη μνήμη τους.