KAMENOS ARXIKI

 

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ... ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το Σεπτέμβρη του 2014, το Αιγάλεω είχε «παγώσει» από ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Τα ξημερώματα της 24ης Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Στ. Σαράφη και Μούδρου δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, είχε βρεθεί μισοκαμμένο και τεμαχισμένο σώμα ανδρός.

Ο άνδρας παρέμενε για μέρες χωρίς ταυτότητα αφού ο δολοφόνος είχε φροντίσει να ακρωτηριάσει τους καρπούς του για να μην μπορούν να τον αναγνωρίσουν από τα αποτυπώματα. Το γεγονός ότι το θύμα έδειχνε μεγάλης ηλικίας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ήταν κάτοικος της περιοχής και μιλώντας με άτομα που διαμένουν στο σημείο διαπίστωσαν ότι έμενε μερικά στενά πιο κάτω από τον κάδο που πέταξαν το άψυχο κορμί του. “Ήταν πέρυσι το Σεπτέμβριο όταν μπήκαμε για πρώτη φορά σπίτι του. Έμενε μόνος του όμως υπήρχε μια πρωτοφανής καθαριότητα. Τα πάντα έδειχναν να αστράφτουν. Αυτό μας έβαλε σε υποψίες. Ότι μέσα στο σπίτι έγινε το έγκλημα και έτσι αρχίσαμε να ψάχνουμε για ίχνη DNA, αίματος και αποτυπώματα. Ψάχναμε τρία 24ωρα μέχρι που βρήκαμε ένα ρίνισμα σάρκας κολλημένο στο κάγκελο του κρεβατιού. Ήταν από το θύμα” περιγράφει αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει “Πλέον ξέραμε ότι εκεί έγινε το σκηνικό. Ήρθαν αστυνομικοί των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και με μια ειδική μέθοδο ανακάλυψαν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα που είχαν καθαριστεί. Ο δολοφόνος τεμάχισε τον ηλικιωμένο και μετά καθάρισε όλο το σπίτι με χλωρίνη και άλλα χημικά. Το αίμα, έφυγε όμως κάποια σημεία και οι αρμοί ήταν γεμάτοι πλάσμα, το ειδικό συστατικό του αίματος. Αυτό εντοπίστηκε από τα ειδικά μηχανήματα των εργαστηρίων”. 
 Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού στον τρόπο που έγινε η δολοφονία και ο διαμελισμός του πτώματος του θύμισε μια σειρά που έβλεπε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι του. Έτσι, σκέφτηκε ότι ίσως ο δολοφόνος να είναι γυναίκα που κόπιαρε το δολοφονικό σχέδιο από το ντοκιμαντέρ Deadly Women που προβάλλεται σε ελληνικό κανάλι και έχει να κάνει με γυναίκες δολοφόνους στο εξωτερικό. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν όλα τα επεισόδια του Deadly Women προκειμένου να δουν αν ο δολοφόνος είχε αντιγράψει και άλλα στοιχεία από τα ντοκιμαντέρ. Μιλώντας με γείτονες διαπίστωσαν ότι ο νεκρός είχε δύο παιδιά με τα οποία όμως δεν διατηρούσε σχέσεις ενώ συχνά στο σπίτι του μπαινόβγαιναν δύο γυναίκες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες το Ανθρωποκτονιών ψάχνει και πάλι την υπόθεση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα. 

 

[πηγή: Πρώτο Θέμα]