Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ RISING STAR

 

«ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ»…

 

 

kalan arx

 

 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΚΡΗ

 

Πάρα πολλές και πολλοί είναι αυτοί που γνώρισαν τον 23χρονο τραγουδιστή Δημήτρη Καλαντζή από την παρουσία του στο τηλεοπτικό RISING STAR του ΑΝΤ1 και η εφημερίδα μας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας» είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον ταλαντούχο νέο στην πόλη μας, όπου κάθε Τρίτη εμφανίζεται στο «ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ» επί της Αγίας Λαύρας. Ο Δημήτρης Καλαντζής μας είπε για πολλά και διάφορα…!!!

Ο Δημήτρης έγινε τραγουδιστής έπειτα από το πρώτο του μεγάλο όνειρο που γκρεμίστηκε. Το ποδόσφαιρο. Έπαιζε στον Ιπποκράτη και στα 17 του χρόνια θα συνέχιζε σε ομάδα της Σουηδίας, αλλά τότε κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα σχετικά με ταξιδιωτικά έγγραφα (θέματα παραμονής και εργασιακά έγγραφα) χάλασαν το μεγάλο όνειρο του…

 

“Τρελάθηκα από αυτό το γεγονός! Ήμουν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος που πήρα δύο φίλους μου και πήγαμε από την Αθήνα στο Ξυλόκαστρο με τα ποδήλατα μας. Στεναχωρήθηκα και ασχολήθηκα μόνο με τα του σχολείου μου. Και ενώ περνούσε ο καιρός, μία μέρα άκουσα μία μελωδία, με μάγεψε και την ακολούθησα. Με οδήγησε στο αμφιθέατρο του σχολείου μου, όπου τα παιδιά της χορωδίας έκαναν πρόβα. Οι φωνές τους δεν συμβάδιζαν μαζί με τη μελωδία και τους το είπα. Μου ζήτησαν, να συμμετέχω, να το τραγουδήσω εγώ και εκεί ανακάλυψα ότι μπορώ και τραγουδάω”, μας ανέφερε ο 23χρονος Δημήτρης Καλαντζής στο ξεκίνημα της κουβέντας μας.

 

kalantzhs 1

 

Από τότε άρχισε να μαθαίνει κιθάρα μόνος του και να γράφει στίχους. Ξεκίνησε να γράφει για το ''χαμένο όνειρο'', όπως δηλώνει. Το ρεπερτόριο του, τότε ήταν χιπ-χοπ και μπαλάντες έντεχνες, ενώ τώρα λαϊκό. Στα 18 του έκανε τα πρώτα του λάιβ στο Αιγάλεω, ακολούθως έφυγε για ένα διάστημα στην Αμερική και επέστρεψε για να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό. Και εκεί ακόμη ο Καλαντζής συνέχισε την σχέση του με το τραγούδι: Υπηρέτησα την θητεία μου στην Κύπρο, όπου εκεί έμαθα ακόμη πιο πολλά για τη μουσική, καθώς εντάχθηκα στην μπάντα της στρατιωτικής μονάδας μου. Με βοήθησαν πολύ και είμαι ευγνώμων απέναντι τους. Με έκαναν να αγαπήσω τη μουσική περισσότερο και να καταλάβωπως έχω γεννηθεί για να τραγουδάω”.

 

Ο Δημήτρης Καλαντζής πήγε στο Rising Star με σκοπό να κυνηγήσει το δεύτερο όνειρο του, που είναι το τραγούδι. Κατάφερε να περάσει την audition και να φτάσει μέχρι και το δεύτερο λάιβ της ψυχαγωγικής εκπομπής, με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Το τελευταίο του τραγούδι με το οποίο αποχαιρέτησε τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό ήταν το “είναι κάτι λαϊκά”, που ερμηνεύει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ειδικά για το τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ1 που έλαβε μέρος μας είπε: “Δεν μπορεί ένα σόου να αφαιθεί και να είναι αθώο, όταν υπάρχουν οι χρηματοδοτήσεις στη μέση. Για να πετύχεις εκεί πρέπει να έχεις χρήματα ή, κάποιο ''δυνατό χαρτί'' ή, αλλιώς να τσαλακωθείς. Εμένα με τσαλακώσανε. Ήθελαν να με ιντριγκάρουν για να ανεβαίνουν τα νούμερα τις τηλεθέασης. Μου έκοβαν τις απαντήσεις που έδινα και τις έβαζαν σε ερωτήσεις άλλου κριτή, με αποτέλεσμα να βγάζω στον κόσμο κάτι που δεν είμαι. Ομολογώ ότι πήρα κάτι από το Rising Star και αυτό ήταν η εμπειρία. Είχα κουραστεί πολυ ψυχολογικά και όταν έφυγα ένιωσα ελεύθερος. Θέλω να προσθέσω ότι σέβομαι και εκτιμώ τους τέσσερις κριτές, αλλά νιώθω ευγνώμων και τυχερός που γνώρισα τον Αντώνη Ρέμο και ήμουν στην ομάδα του. Είχα μεγάλη στήριξη από τον σπουδαίο καλλιτέχνη και άνθρωπο Αντώνη Ρέμο και σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου”.

 

kalantzhs 4

 

 

Ο Δημήτρης στη ζωή του έχει μία φράση οδηγό σε ότι κάνει: “ Τίποτα δεν έκανε ποτέ μόνος”.Αυτή η φράση του θυμίζει συνεχώς ποιός είναι και του υπενθυμίζει ποιος τον βοήθησε να αξιοποιήσει το ταλέντο του σωστά και να βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι.Προσπαθεί για το καλύτερο στη ζωή του και θέλει ο κόσμος να τον αναγνωρίσει μέσα από αυτό που κάνει, την μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.
Τον Δημήτρη Καλαντζή, μπορούμε να τον απολαύσουμε κάθε Τρίτη βράδυ στο «Ρακί Αμάν Μεζέ» στο Αιγάλεω, επί της πολυσύχναστης Αγίας Λαύρας και να είστε σίγουρες και σίγουροι ότι θα σας ξεσηκώσει!

 

kalantzhs 2