“ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΓΑΠΗΣ” ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

 

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι τις 7 σήμερα το απόγευμα Τετάρτης 28 Ιουνίου, όπου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Αιγάλεω, «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ», θα διοργανωθεί ένας φιλικός αγώνας μπάσκετ για καλό και ιερό σκοπό. Ο Σύλλογος Γονέων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω και ο Σύλλογος Γονέων Αιγάλεω με την υποστήριξη του Διαγόρα Αιγάλεω, διοργανώνουν αγώνα μπάσκετ για την ενίσχυση 12χρονου συμπολίτη μας, ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση, έπειτα από ατύχημα που είχε.
Στον σημερινό αγώνα μπάσκετ – «ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΓΑΠΗΣ» – εκτός από το αγωνιστικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ» θα… παρελάσουν και πάρα πολλά μεγάλα αστέρια του αθλήματος, όπως ο Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Βαγγέλης Μάντζαρης, ο υψηλόσωμος σέντερ του Προμηθέα Πατρών, Ζήσης Σαρικόπουλος, οι παίκτες της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιαννούλης Λαρεντζάκης κ.α., ενώ προπονητής των επίλεκτων θα είναι ο γνωστός κόουτς, Γιώργος Καλαφατάκης. Όλα τα μέλη των επίλεκτων με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση για αυτόν τον… ιερό αγώνα μπάσκετ, όπου όλοι οι αιγαλιώτες πρέπει να δώσουν το παρών για να ενισχύσουμε τον μικρό Κωνσταντίνο στην περιπέτεια του.
Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τονίζονται τα εξής: «"Ένα τρίποντο αγάπης", Ένας αγώνας Μπάσκετ για καλό σκοπό συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων του 13ου δημοτικού σχολείου και την ΈΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Αιγάλεω, με την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια της Ομάδας Μπάσκετ της πόλης μας "ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ". Σκοπός και κύριο μέλημα μας είναι να καλυφθούν έστω ένα μέρος από τα ιατρικά έξοδα για την εγχείρηση στο δεξιό άνω άκρο τενοντομεταφοράς - λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου - στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο 12χρονος Αιγαλιώτης Κωνσταντίνος, μαθητής του 13ου δημοτικού σχολείου, μετά από σοβαρό ατύχημα. Σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί την εκδήλωση αυτή με κάθε τρόπο, να νιώσουμε τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και να χαρίσουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της αισιοδοξίας για το μέλλον σε έναν μαθητή μας και στην οικογένεια του!
Τετάρτη 28/6 και ώρα 7.00μ.μ. στο Κλειστό γήπεδο Αιγάλεω "Σταύρος Βενέτης"».