ΜΕ ΓΚΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

MITSARX

 

 

Στρατηγικής σημασίας για την Δυτική Αθήνα, θεωρεί η Νέα Δημοκρατία την εκλογή Δημάρχου στην πόλη μας το Αιγάλεω την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στον β΄ γύρο της διαδικασίας, όπου ο Γιάννης Γκίκας – εκφράζοντας τον χώρο της κεντροδεξιάς - θα «κοντραριστεί» με τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Μπίρμπα (που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ), σε μία ρεβάνς του 2014.
Σε αυτό το πλαίσιο, της πανστρατιάς και στήριξης της υποψηφιότητας του Γιάννη Γκίκα, για να κερδηθεί από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από 9 χρόνια, ο Δήμος του Αιγάλεω, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε στην πόλη μας το πρωί της Πέμπτης 30 Μαίου 2019. Μαζί του ήταν και ο
 υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, θέλοντας εκτός από την στήριξη προς την υποψηφιότητα Γκίκα, να δείξουν ότι το Αιγάλεω - όπως και όλος ο τομέας της Δυτικής Αθήνας - παίζει μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση του αποτελέσματος, εκτός από την Δημαρχία του Σίτι, αλλά και για την «μάχη» της Περιφέρειας Αττικής (την Κυριακή «μονομαχούν» ο Γιώργος Πατούλης της Νέας Δημοκρατίας με την αιγαλιώτισσα Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ), σε μία πόλη όπου ο ΣΥΡΙΖΑ (τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ) έχει μεγάλη προϊστορία και δυναμική.
Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πατούλης εξέφρασαν τη στήριξη τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα τον οποίο και συνεχάρησαν για την επικράτηση του στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Αποδείξαμε σε αυτήν την κάλπη ότι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι τα παρουσίασαν κάποιοι. Είμαστε πρώτοι πια στη νεολαία και αυτό θέλω να το τονίσω, γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των νέων. Είμαστε πρώτοι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Και είναι προσωπικό μου στοίχημα να είμαστε πρώτοι και στη Δυτική Αθήνα στις 7 Ιουλίου. Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή έγινε ήδη την προηγούμενη Κυριακή», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Το δεύτερο μεγάλο βήμα για την πολιτική αλλαγή θα έρθει την Κυριακή που μας έρχεται εκλέγοντας τον Γιάννη Γκίκα Δήμαρχο στο Αιγάλεω, και τον Γιώργο Πατούλη Περιφερειάρχη Αττικής».

PATMITS

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Αριστερά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιάννη Γκίκα στην πλατεία Εσταυρωμένου και δεξιά ο Γιώργος Πατούλης με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αιγάλεω στην συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Γκίκα.


Ο Γιώργος Πατούλης με αφορμή την επίσκεψη του στο Αιγάλεω προχώρησε στη παρακάτω δήλωση: «Η Δυτική Αθήνα με συγκεκριμένες δράσεις και έργα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του λεκανοπεδίου. Η περιφέρεια σε συνεργασία με τους δήμους, την πολιτεία και όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μπορούμε με όραμα σχέδιο και στοχευμένες παρεμβάσεις να κερδίσουμε το στοίχημα της ισότιμης ανάπτυξης όλης της Αττικής.
Αυτή την Κυριακή καλούμε τους πολίτες να μας δώσουν μία καθαρή εντολή να αλλάξουμε την Αττική και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της. Είμαστε λίγες μέρες πριν από το νήμα και από αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η Αττική μας έχει χάσει πολύτιμο χρόνο εξαιτίας την ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητάς της προηγούμενης διοίκησης. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε με σχέδιο, όραμα, μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες».

MOUSKX