Ο πρ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

 

 

ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

 

 

KOSMDARX

 

 

 

Τους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των δημόσιων νοσοκομειακών και ιατρικών μονάδων υγείας έκανε γνωστούς σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, το Υπουργείο Υγείας. Οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές επελέγησαν με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Ο συμπολίτης μας, Ιατροδικαστής, Δρ. Γεώργιος Κοσμίδης, νυν Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω (με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Λάμπρου Σκλαβούνου) και πρώην Αντιδήμαρχος (επί Δημαρχιακής Θητείας Δημήτρη Καλογερόπουλου), ορίστηκε ως Αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Πλούσια και εποικοδομητική η διαδρομή του Γιώργου Κοσμίδη, σε ακαδημαϊκούς και κοινωνικούς τομείς. Σας παραθέτουμε το βιογραφικό του:

Ο Δρ Γεώργιος Ι. Κοσμίδης σπούδασε Ιατρική και ειδικεύτηκε στην Ιατροδικαστική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (Master of Science) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Κύπρου και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών και στο Παθολογοανατομικό Τμήμα του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων». Απέκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας της Ιατροδικαστικής από τη Νομαρχία Αθηνών (19/01/2009), μετά από τις ειδικές εξετάσεις του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εργάστηκε ως Ιατροδικαστής στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας, ως Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και ως Καθηγητής στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Από τον Ιανουάριο του 2012 είναι εγγεγραμμένος στις λίστες πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς και άλλων δικαστικών αρχών.

Πλούσια είναι επίσης η Πολιτική και Κοινωνική του δράση, την οποία και σας παραθέτουμε:

Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω του Συνδυασμού “Ανθρώπινο Σύγχρονο Αιγάλεω” (Δημοτικές εκλογές 15.10.2006), Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού, Mέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Πρόεδρος του Δ.Σ. της 10ης και της 31ης Σχολικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αιγάλεω, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συμβουλευτικού Κέντρου, Μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, Mέλος του Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης της Νομαρχίας Αθηνών, Μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής “Η Αγία Βαρβάρα” κατά τα έτη 2007-2009, Υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών του Κόμματος “Δημοκρατική Συμμαχία” (Βουλευτικές εκλογές 06.05.2012), Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο. Ελλάς Ποντίων, Μέλος της Μουσικοχορευτικής και Πνευματικής Εστίας Ποντίων και Φίλων Αιγάλεω, Μέλος της Εύξεινου Λέσχης Αθηνών.

 

 

AKMONSA