Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!

KALOGPAN

 

 

 

 

Το δικό του σκεπτικό για την επόμενη μέρα, μετά την επέλαση του κορωνοϊού και στο διάστημα, που η κοινωνία θα πρέπει να «επανακινηθεί» για να ισορροπήσει σε όλα τα επίπεδα, παρέθεσε δημοσίως στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό (FB), ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «… Καλό Σαββατοκύριακο με υγεία και υπομονή. Περισσότερη αλληλεγγύη, περισσότερη Ελλάδα.

Σύντομα ο Πρωθυπουργός θα εξαγγείλει τα μέτρα επανεκκίνησης της οικονομίας, με το άνοιγμα σταδιακά των επιχειρήσεων, οπότε ξεχάστε τα site's, θα τα ακούσουμε από πρώτο χέρι.

Ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει λάβει μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων και αναμένονται ακόμη περισσότερα, αυτό είναι το καθήκον της πολιτείας.

Εμείς όλοι έχουμε πλέον διαπιστώσει επιτέλους, ότι υπάρχει πλέον κράτος και μάλιστα αποτελεσματικό. Σωστά ζητούμε περισσότερη αλληλεγγύη και περισσότερη Ελλάδα γιατί και τα δύο αυτά μας έλλειπαν. Επειδή όμως γνωριζόμαστε καλά, γιατί είμαστε από την ίδια γειτονιά και λέμε αλήθειες μεταξύ μας, έχουμε και εμείς καθήκον να στηρίξουμε το αίτημα μας για περισσότερη Ελλάδα και αλληλεγγύη, στηρίζοντας με τις αγορές μας ότι έχει ετικέτα MADE IN GREECE. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή στα τρόφιμα, στα είδη ένδυσης και κάθε Ελληνικό προϊόν όπως σοκολάτες, μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά καλλυντικά, είδη καθαρισμού, είδη άθλησης, Φάρμακα Ελληνικά - Γενόσημα κ.α. πολλά. Η Ελλάδα είναι αυτάρκης.

Στηρίζοντας τις Ελληνικές Επιχειρήσεις, διατηρούμε και αυξάνουμε τις θέσεις εργασίας για τους Έλληνες εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους, τους κρατούμε στην Πατρίδα και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να επιστρέψουν όσοι έφυγαν.

Ότι χρειάσθηκε έως σήμερα με την πανδημία το κάναμε σωστά, ας προχωρήσουμε ακόμα πιο δυνατά ενωμένοι, για το σπίτι μας, την γειτονιά μας, για Περισσότεροι ΕΛΛΑΔΑ, αγοράζοντας Ελληνικά Προϊόντα για να μείνουν τα λεφτά στο σπίτι μας».

 

 

KALONEWW