ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΙΝ 28 ΧΡΟΝΙΑ

ERGAZEX

 

 

Πλούσιο το αρχείο του αεικίνητου συμπολίτη μας κ. Γιάννη Περράκη, μέχρι πρότινος (και επί σειρά ετών) Δημοτικού Συμβούλου Αιγάλεω, ο οποίος παράλληλα είναι ιδρυτής του εξαιρετικού Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω (ΙΛΟΑ).

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του ο κ. Γιάννης Περράκης, που είχε και τεράστια εργασιακή διαδρομή στον τομέα των ΟΤΑ, μας υπενθύμισε την ποδοσφαιρική ομάδα των εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω με φωτογραφίες από το… μακρινό, 1992.

Ο κ. Γιάννης Περράκης, που οι ποδοσφαιρικές αγάπες του, όπως μας έχει πει είναι το Αιγάλεω και η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, η Ιεράπετρα, επανάφερε μνήμες του παρελθόντος από την αγωνιστική δράση των εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Εθνικής Τράπεζας, από τα εργασιακά πρωταθλήματα της εποχής.

Προπονητής για το Αιγάλεω ήταν ο αξέχαστος Λάκης Μαραμενίδης, ενώ όπως σημειώνεται από τον κ. Περράκη, στην ομάδα των εργαζομένων συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος κ. Γονιδάκης.

 

ERGMES1

 

 

ΦΩΤΟ 1.: Πάνω σειρά (από αριστερά) / Μαραμενίδης, Μπαλιούσκας, Μπαλάλης, Γονιδάκης, Παππάς, Καρακατσανίδης, Αδαμόπουλος, Περράκης, Καπετάνιος, Ηλιάκης (αρχηγός).

 

Κάτω σειρά (από αριστερά) / Αρμένης, Αλεξόπουλος, Κούλος, Νικολαϊδης Π., Νικολαϊδης Ι., Μάρκου, Πιτσίκαλης.

 

ERGMES2

 

ΦΩΤΟ 1.: Ο Γιάννης Περράκης με τον Κώστα Ναούμ από την Εθνική Τράπεζα

 

ΦΩΤΟ 2.: Όρθιοι (από αριστερά) Περράκης, Γονιδάκης, Παππάς / Καθιστοί (από αριστερά) Αρμένης, Μάρκου, Νικολαϊδης Π.

 

ΦΩΤΟ 3.: Ο Γιάννης Περράκης εν έτει 1992

 

ΦΩΤΟ 4.: Ο ιδρυτής του ΙΛΟΑ και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος σε πρόσφατη απεικόνιση.

 

 

KALPN