ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ

 

arxili

 

Η αλληλεγγύη δεν έχει όρια και αυτό κάνει στην πράξη η δημοτική παράταξη της πόλης μας «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ», η οποία επιδεικνύει τεράστια κοινωνική δράση.

Ο δημοτικός συνδυασμός της πόλης μας, με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο Αιγάλεω κ. Κώστα Σάμιο, άξιο συμπαραστάτη τον επίσης Δημοτικό Σύμβουλο και Εντεταλμένο Αθλητισμού Αιγάλεω κ. Γιάννη Σάμιο, αλλά και το μέλος της παράταξης κ. Παναγιώτη Γκότση, δεν σταματά να κινείται και να προσφέρει προς πάσα κατεύθυνση.

Κατά το περασμένο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία και με την αμέριστη αρωγή της κ. Ελένης Τσουνάκου (Ταμίας του συλλόγου «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»), της κ. Σοφίας Κουτάντζη, του κ. Δημήτρη Λέκκα (εκπρόσωποι της ΜΚΟ «JONI & FRIENDS»), είχαν δοθεί αμαξίδια και άλλα απαραίτητα τεχνικά προϊόντα για τις ανάγκες των ειδικών σχολείων του Αιγάλεω.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η αλληλεγγύη και κοινωνική προσφορά, ξεπέρασε τα όρια της πόλης μας, καθώς οι συμπολίτες μας Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Σάμιος, Γιάννης Σάμιος, ήρθαν σε επαφή με το Ειδικό Λύκειο Ιλίου, όπου η συγκεκριμένη σχολική μονάδα, έγινε παραλήπτης τέτοιου είδους υλικού.

Έτσι, στις 22 Φεβρουαρίου 2021, η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Ιλίου κ. Δήμητρα Ελευθεριάδου και συνεργάτες της από την σχολική μονάδα, επισκέφθηκαν την πόλη μας το Αιγάλεω, όπου συναντήθηκαν με τους κ.κ. Κώστα Σάμιο, Γιάννη Σάμιο, Πάνο Γκότση, την κ. Ελένη Τσουνάκου, τον κ. Δημήτρη Λέκκα και την κ. Σοφία Κουτάντζη, και σε μία όμορφή τελετή παραλαβής – παράδοσης, προμηθεύτηκαν 10 ειδικά αμαξίδια, δεκάδες περπατάρια (τύπου Π), μπαστούνια, πατερίτσες, υποβοηθητικά κίνησης, κ.α., τα οποία είναι απαραίτητα για τις ανάγκες των μαθητών – παιδιών του ειδικού Λυκείου Ιλίου.

Οι πράξεις αυτές της «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ», που εντάσσονται στις δράσεις για την ελεύθερη πρόσβαση των παιδιών και των πολιτών ΑΜΕΑ, τόσο στην πόλη μας το Αιγάλεω, όσο και στους όμορους δήμους της Δυτικής Αθήνας – Αττικής, στα πλαίσια της χρονιάς προσβασιμότητας των ατόμων ΑΜΕΑ (είναι αφιερωμένο το 2021), «θα συνεχισθούν και θα εντατικοποιηθούν με κάθε δυνατό τρόπο», όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Σάμιος και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε καθέναν και καθεμία που βοηθάει και συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειες τους… Είναι και δικά μας παιδιά».

 

 

SPILNEW

 

 

 

 

EID1

 

 

EID5

 

 

EID6

 

 

EID7

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης "ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ", κ. Κώστας Σαμιος (Επικεφαλής της παράταξης) και κ. Γιάννης Σάμιος (Εντεταλμένος Αθλητισμού Δήμου Αιγάλεω)

 

 

 EID10

 

 

eidil

 

 

eidil1

 

 

SPILNEW