ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ Η GNV

 

DDEX

 

 

Δεν τελειώνει η αλληλεγγύη και η φροντίδα, που επιδεικνύει η εταιρεία εμπορίας οπωρηκηπευτικών GNV του επιτυχημένου επιχειρηματία κ. Νίκου Γιοχάλα (δεξιά φώτο), ο οποίος στηρίζει δομές, συλλόγους, φορείς, σωματεία, με στόχο να στηριχθεί ο ευάλωτος πληθυσμός και τα άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη.

Πριν λίγες μέρες, η εταιρεία GNV, παρέδωσε στον σύλλογο «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» οπωροκηπευτικά και τρόφιμα, προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες και άτομα, που έχουν ανάγκη. Συνδετικός κρίκος, μεταξύ της GNV και του συλλόγου «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας, ο ΣΥΒΕΠΑΠ (Σύνδεσμος Βετεράνων Αιγάλεω ΑΟ), όπου με κινητήρια δύναμη την ανθρωπιά που επιδεικνύει ο κ. Νίκος Γιοχάλας, οι δύο θεσμοί, διαχέουν στις κοινωνίες, την αγάπη, την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Στην τελετή παράδοσης (σχετική φώτο), παραβρέθηκαν (από αριστερά): ο Γενικός Διευθυντής της GNV και στενός συνεργάτης του κ. Νίκου Γιοχάλα, κ. Βαγγέλης Γκόνης, η Πρόεδρος της «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» κ. Ουρανία Αθανασοπούλου, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΒΕΠΑΠ κ. Γιάννης Σάμιος και το μέλος του ΔΣ στον σύλλογο «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», κ. Λευτέρης Σερλής.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση της, η κ. Αθανασοπούλου, ανέφερε:

«Τις θερμές μας ευχαριστίες μας για άλλη μια φορά στον ΣΥΒΕΠΑΠ (Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών – Παραγόντων Αιγάλεω) και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΒΕΠΑΠ κ. Σάμιο Γιάννη, αλλά πάνω από όλα τον κ. Γιοχάλα Νίκο (Ιδιοκτήτη της εταιρείας GNV), που μας πρόσφερε και πάλι μία τεράστια ποσότητα από οπωροκηπευτικά προϊόντα της εταιρείας του GNV (Ντομάτες ,αγγουράκια, πιπεριές κόκκινες & Πράσινες, μελιτζάνες), τα οποία δόθηκαν στον σύλλογο μας, με σκοπό να παραδοθούν σε οικογένειες, που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Ότι και να πούμε και ότι και να γράψουμε είναι πολύ λίγα μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής σας, η καλοσύνη και η προσφορά σας είναι παράδειγμα προς μίμηση, για άλλη μια φορά!!!

Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που σας έχουμε στο πλευρό μας και μας βοηθάτε να στηρίξουμε τις οικογένειες του συλλόγου μας!!!

Να σας δίνει ο θεός πάντα υγεία προσωπική και οικογενειακή, ευλογία, ευημερία και καλές δουλειές!!!».

 

 

NEWMAKGNV