ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ

 

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΟΝΑΣ

 

 

 

 POL MIXANIKOS

 

 

 

Ένας νέος επιστήμονας ο Κωνσταντίνος Κοκονάς, γέννημα - θρέμμα Κορυδαλλιώτης, με εξαιρετικό χαρακτηρα, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Γουρδομιχάλη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο Κορυδαλλού!
Ο Κωνσταντίνος τελείωσε το 5ο λύκειο Κορυδαλλού και είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών - M.Eng. δομοστατικός.
Έχει ενεργό συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή και ιδιαίτερα στον αθλητισμό, έχοντας αγωνιστεί κατά την εφηβική του ηλικία ως ποδοσφαιριστής στον Αετό Κορυδαλλού.
Ασχολείται συστηματικά ως εθελοντής σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και είναι  αιμοδότης.
Ο Κωνσταντίνος είναι ένας νέος Κορυδαλλιώτης με πολλές ικανότητες, μία ήρεμη δύναμη που έχει να προσφέρει πολλά στην πόλη μας.
Στο μήνυμα του ο Κώστας Κοκονάς, ανέφερε:
«Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και τους «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» , για αυτή την ευκαιρία. Ευελπιστώ να μας εμπιστευτεί ο κόσμος και να μας δώσει την δυνατότητα να μετατρέψουμε όλοι μαζί τον Κορυδαλλό μας σε μία υποδειγματική πόλη, η οποία θα σέβεται και θα προσφέρει όλο και περισσότερα στους πολίτες της. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει κάθε πολίτης να νιώθει περήφανος και με διάθεση να προσφέρει και εκείνος όπως μπορεί στον Δήμο μας».