Μεγάλη τιμητική διάκριση

για Κορυδαλλιώτη μαθητή

MATH KORYD

 

Μεγάλη τιμητική διάκριση για τον Τάσο Τσιριγώτη , μαθητή του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού, στην 28η Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας που διοργανώθηκε από τη Σλοβενία από 28 έως 31 Μαΐου 2020, με τη συμμετοχή μαθητών από 28 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Ο Τάσος έλαβε «Εύφημη μνεία» εκπροσωπώντας την Ελλάδα ,αφού πήρε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στην Πάτρα.

Η Ελληνική αποστολή αποτελούνταν από δύο μαθητές οι οποίοι κατάφεραν να λάβουν σημαντικές διακρίσεις, σε έναν δύσκολο και απαιτητικό διαγωνισμό συγγραφής φιλοσοφικού δοκιμίου στα αγγλικά και σε θέματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της φιλοσοφικής σκέψης.

Μαθητές δημόσιων σχολείων και οι δύο, είχαν την πιο επιτυχημένη ελληνική συμμετοχή από την αρχή του θεσμού μέχρι σήμερα(ένα bronzemedal και μια honorablemention).

Υπεύθυνος εκπαιδευτικός της ελληνικής αποστολής ήταν ο Παναγιώτης Τσιριγώτης, φιλόλογος του 4ουΓΕΛ Κορυδαλλού.

Πολλά συγχαρητήρια στον Τάσο και την οικογένειά του για την σημαντική διάκριση που μας έφερε, κάνοντάς μας όλους περήφανους και πολλές ευχές για μελλοντικές επιτυχίες .

 

TSIRIG 01