Ο Δήμος Χαϊδαρίου βράβευσε τον Μίμη Δομάζο

 

και παλαίμαχους Χαϊδαριώτες ποδοσφαιριστές

 

domazos1

 

 

Η Δευτέρα 16 Μαϊου ήταν μια πολύ όμορφη  βραδιά για τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι ! Ο Δήμος Χαϊδαρίου τίμησε με μια μεγάλη εκδήλωση τα 50 χρόνια από την εκπληκτική πορεία της ομάδας του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Wembley. Παρέστη και βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό ο «στρατηγός» της τότε ομάδας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος,  Μίμης Δομάζος. Παράλληλα,  βραβεύθηκαν οι Χαϊδαριώτες άνθρωποι του ποδοσφαίρου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο δημοφιλέστερο άθλημα.

domazos7

Την  εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός Χαϊδαριώτης δημοσιογράφος κ. Αλέκος Θεοφιλόπουλος  και παρευρέθησαν:  Ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο Γ. Γ.  Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών  κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας. Ο Γ. Γ. Αθλητισμού  κ. Γιώργος Μαυρωτάς .Οι Βουλευτές του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Γιάννης  Λοβέρδος, κα Νάντια Γιαννακοπούλου, κ. Κρίτων Αρσένης.  Ο Πρόεδρος της Superleague  κ. Γιώργος Μποροβήλος.  Οι τέως Δήμαρχοι Χαίδαρίου κ. Κυριάκος Ντηνιακός, κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, κ. Μιχάλης Σελέκος. Η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων  κα Πόπη Δομάζου. Ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  κ. Πάρις Κουρτζίδης. Ο Διοικητής Πυροσβεστικού Σταθμού Κολωνού: κ.Μπαλαούρας, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικού Σταθμού Κολωνού κ. Τσατσαρώνης.  Ο  πρόεδρος  των  παλαιμάχων του Α.Ο. Χαϊδαρίου  κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος.  Ο δημοσιογράφος κ. Άλκης Πασαλίδης.  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Βαγγέλης Ζεβόλης. Ο  επικεφαλής του  συνδυασμού  Το Χαϊδάρι Ψηλά κ. Απόστολος Θεοφίλης. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Γιώργος Βελέντζας. Οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Αργυρόπουλος, κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου. Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Κώστας Φουρλής. Ο Χαϊδαριώτης εικαστικός Νίκος Καρόκης,  ο οποίος  προσέφερε ως δώρο σε έναν από τους θεατές (κατόπιν κληρώσεως) πίνακα ζωγραφικής με θέμα την πορεία του Παναθηναϊκού προς το Wembley

domazos14

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το λεύκωμα των εκδόσεων Welcome «ΠΑΜΕ…»  με πλούσιο οπτικό υλικό από τη μεγάλη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη το 1970-71.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση από τον Δήμο Χαϊδαρίου για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο  των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Χαϊδαρίου κκ:  Θεόδωρου Αποστολόπουλου, Θανάση Γαζή, Δημήτρη Διαμαντή, Αλέκου Δρόσου, Λεωνίδα Καπάνταη, Πέτρου Καραβίτη,  Γιώργου Κιούρκου, Χρήστου Κιούρκου, Γιώργου Καστανού,  Κυριάκου Κυζιρίδη, Φώτη Λαγού, Γιώργου Μπάρκογλου, Δημήτρη Μπάρκογλου, Άκη Μπελεγρίνη, Αχιλλέα Οικονομάκου, Ηλία Πουρσανίδη,  Σταμάτη Σκαφίδα, Λάζαρου Τριανταφυλλλίδη, Κώστα Τσιμαχίδη, Θεμιστοκλή Χαραλαμπίδη. 

Βραβεύθηκαν επίσης ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της Superleague κ. Γιώργος Μποροβήλος.

domazos2

galaktompoureko-banner -01

domazos3

 

 

 

domazos4

 

domazos5

 

galaktompoureko-banner -01

domazos6

 

domazos8

 

domazos9

 

domazos10

 

domazos11

 

domazos12

 

domazos13

 

domazos15

 

galaktompoureko-banner -01

domazos18

 

domazos19

 

domazos20