Ο ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ένα νέο ξεκίνημα έγινε στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, με τη σύσταση του νέου σωματείου, που φέρει την επωνυμία «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ».

Αρχικός στόχος είναι να αγκαλιαστεί από όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Χαϊδαρίου και να εμπλουτιστεί με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη προκειμένου να αποκτήσει μια ισχυρή φωνή εντός του Δήμου μας, που θα οδηγήσει στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων τους.

Οι…: Ιωάννης Ζωγράφου, Στεφανία Μαντά, Φώτης Ζαχαρόπουλος, Δημοσθένης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Φραντζόλας, Τάκης Σπίνουλας και Αντώνης Ρήγας, είναι οι επαγγελματίες της πόλης μας, οι οποίοι έκαναν το πρώτο βήμα και ενήργησαν υπό την ιδιότητα των μελών της προσωρινής διοίκησης του εν λόγω Σωματείου (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα στο Χαϊδάρι), καταθέτοντας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών σχετικό αίτημα για την αναγνώριση του σωματείου, που ήδη από τις 10.12.2014 έχει καταστατικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το καταστατικό -μεταξύ άλλων- σκοπός του Σωματείου είναι να λειτουργεί με βάση τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη για την διαφύλαξη, μελέτη, προαγωγή και ανάπτυξη των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του.

Σκοπός και προσπάθεια του σωματείου, είναι η σφυρηλάτηση δεσμών μεταξύ των νέων εργαζομένων και επιστημόνων με μόνιμη διαμονή, ή επαγγελματική εγκατάσταση στο Δήμο Χαϊδαρίου. Η συστηματική μελέτη των προβλημάτων της επιχειρηματικότητας στους τομείς της απασχόλησης. Η καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του πνεύματος του συνδικαλισμού με την προώθηση της συμμετοχής όλων των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων στις επαγγελματικές οργανώσεις.

Να σημειώσουμε, ό,τι την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου Χαϊδαρίου, έχει οριστεί η τακτική συνέλευση όπου και θα κατατεθούν υποψηφιότητες επαγγελματιών και εμπόρων, για την συμμετοχή τους στις εκλογές.