ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια αθλητικών παραγόντων, συλλόγων και όσων είναι κοντά στον αθλητισμό, σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητικοί χώροι του Χαϊδαρίου, αφού εξαιτίας της ελλειπούς συντήρησης καθίστανται ακατάλληλα και -σε ορισμένες περιπτώσεις- ίσως και επικίνδυνα για αθλητές και κοινό.

Όπως μας έλεγαν γονείς, που πηγαίνουν καθημερινά τα παιδιά τους σε Ακαδημίες, το "Τ. Χαραλαμπίδης" (το οποίο χρησιμοποιείται ως βασικό γήπεδο αγώνων και προπονήσεων για τις ομάδες του Χαϊδαρίου) αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα... από τον αγωνιστικό χώρο, μέχρι και τις τουαλέτες όπου επικρατούν κάκιστες συνθήκες υγιεινής. Αντίστοιχη και χειρότερη, είναι και η κατάσταση στην πάλαι ποτέ "καυτή" έδρα της πρώτης ομάδας στο Δάσος, καθότι το γήπεδο αυτό... θυμίζει χωράφι. Μάλιστα, έχει παραχωρηθεί σε συλλόγους ράγκμπι για τις προπονήσεις τους και την διεξαγωγή αγώνων, με συνέπεια ο τάπητας να έχει υποστεί σημαντικές φθορές. 

Τα δικά του σοβαρά προβλήματα, αντιμετωπίζει και το κλειστό γήπεδο στο Δάσος, "Χρ. Αγγουράκης". Μάλιστα, με αφορμή τον κίνδυνο ματαίωσης αγώνα λόγω ακαταλληλότητάς του -αλλά και για τα προβλήματα φωτισμού του- σε  πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο έγινε σχετική ερώτηση από τον επικεφαλής του "Χαϊδάρι Ξανά", Βαγγ. Ντηνιακού, από τον οποίο ζητήθηκαν άμεσες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

Η δημοτική αρχή του Μ. Σελέκου, αφού επικαλέστηκε την δυσχερή οικονομική κατάσταση του Δήμου σημείωσε ό,τι όλα τα προβλήματα είναι σε γνώση της, έχουν καταγραφεί και γίνονται προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους στο μέτρο του εφικτού. Σχετικά με την αποκατάσταση του φωτισμού στο κλειστό του Δάσους, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επεσήμανε πως δεν υπάρχει το γερανοφόρο όχημα για την αντικατάσταση των λαμπών και αναζητείται λύση.