ΔΙΗΜΕΡΟ

ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

klassikos athlitismos8

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το αθλητικό διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου αφιερωμένο στη μνήμη του Ναπολέοντα Σουκατζίδη.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, το απόγευμα του Σαββάτου, απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Καραγιάννης δίνοντας την έναρξη των εκδηλώσεων.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων καθώς πάνω από 1000 παιδιά έλαβαν μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες δείχνοντας τη ανάγκη που υπάρχει για μαζικό λαϊκό αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους γι’ αυτό και ως Δημοτική Αρχή παίρνουμε πρωτοβουλίες για την επισκευή και την ανανέωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το Χαϊδάρι και θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες. Αυτό είναι κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη αυτό το Σαββατοκύριακο με την τεράστια συμμετοχή παιδιών από όλα τα Δημοτικά της πόλης.

Υπήρξαν δεκάδες διακρίσεις, ακόμα και εντυπωσιακές επιδώσεις των μικρών πρωταθλητών, όμως όλη η ουσία βρίσκονταν στα χαμόγελα των παιδιών, που έδειχναν ικανοποίηση και ήταν γεμάτα χαρά σε οποία θέση και αν είχαν τερματίσει.

Ο Δήμος βράβευσε για τη συνολική του προσφορά τον Παναγιώτη Σαρρή, πολυνίκη στα 100, 200 και 400 μέτρα.

Σα Δημοτική Αρχή θεωρούμε ότι πετύχαμε το σκοπό μας και θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε παρόμοιες εκδηλώσεις που όλα τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν ανεμπόδιστα, να μαθαίνουν την άμιλλα και όχι τον ατομισμό τον ανταγωνισμό, θα κερδίζει έδαφος στη συνείδησή τους το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές που εργάστηκαν με ζήλο και συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αθλητικού διημέρου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

 

 

klassikos athlitismos4

 

 

klassikos athlitismos

 

 

klassikos athlitismos1

 

 

klassikos athlitismos2

 

 

klassikos athlitismos5

 

 

klassikos athlitismos6

 

 

klassikos athlitismos7

 

 

 

 

 

klassikos athlitismos9