ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Την 3η σερί νίκη του πέτυχε ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της πόλης μας έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε σχετικά εύκολα και δίκαια με 4-1 την έμπειρη ομάδα της Νίκης Αλίμου για την 5η αγωνιστική.
Οι παίκτες του Βασίλη Τσιάκαλου μπήκαν διαβασμένοι και σοβαροί στην αναμέτρηση με τη Νίκη Αλίμου, ήταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, εάν οι παίκτες του χαϊδαριώτικου σωματείου ήταν περισσότερο εύστοχοι, ή, ο ρέφερι δεν ακύρωνε δύο τέρματα των νικητών (ειδικά για την μία περίπτωση σε γκολ που σημείωσε ο Ράπτης στο 12΄ υπάρχουν έντονες αμφιβολίες).
Μόλις στο 2΄ ο νεαρός Φλώρος πέτυχε το 1-0 και η ισοφάριση από τη Νίκη Αλίμου έγινε στο 27΄ (1-1). Στο 56΄ ο Ράπτης έκανε ωραία διαγώνια ασίστ και ο Τοροσιάδης έκανε το 2-1. Στο 68΄ ήταν η σειρά του Τονικιάν να κάνει εξαίσια ασίστ και ο Ράπτης να «γράψει» το 3-1. Το τελικό 4-1 πέτυχε στο 81΄ ο Τοροσιάδης με σουτ από τα 20 μέτρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σάμιος, Τονικιάν, Ναλμπάντης Στ., Καουκάκης, Καλογερόπουλος, Κιλιτζιράκης (70΄ Χαραλάμπους), Νάος, Τρέκο (82΄ Μόσχου), Φλώρος (52΄ Μπόσγας), Ράπτης, Τοροσιάδης.
 Την Τετάρτη το βράδυ στις 9 ο Αστέρας Χαϊδαρίου παίζει εκτός έδρας φιλικό αγώνα με τον Κρόνο Αιγάλεω (γήπεδο Οριζομύλων).