ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ!

 

GIVARX

 

 

Την ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2017-2018 συμφώνησαν να συνεχίσουν το ποδοσφαιρικό σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ και η εταιρεία ένδυσης αθλητικών ειδών GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ.
Αστέρας Χαϊδαρίου και GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ, έχουν ξεκινήσει της συνεργασία τους το περασμένο καλοκαίρι, με την εταιρεία του κ. Γρηγόρη Σπήλιου να καλύπτει όλες τις ανάγκες των τμημάτων της ομάδας και έπειτα από αυτό το πρώτο διάστημα, που στέφθηκε με επιτυχία και αμοιβαία εμπιστοσύνη, οι δύο πλευρές πριν λίγες μέρες συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, από τώρα, και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα στα γραφεία της εταιρείας, που εδρεύουν στο γειτονικό Αιγάλεω, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Αρβανίτης με τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Περιβολαράκη, οι οποίοι είχαν τις απαραίτητες επαφές με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω εταιρείας κ. Γρηγόρη Σπήλιο.
«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα, έχοντας εις γνώση τις ανάγκες ένδυσης του σωματείου και τα συμφέροντα του Αστέρα Χαϊδαρίου, παράλληλα βέβαια με αυτό το πρώτο χρονικά στάδιο της συνεργασίας μας με την GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ, όπου μείναμε ικανοποιημένοι από την συνεργασία, την ποιότητα, τις τιμές, την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, αλλά και την εν γένει φιλική αντιμετώπιση του σωματείου μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανίτης (δεξιά στην κεντρική φώτο).
Από την πλευρά του ο κ. Γρηγόρης Σπήλιος (αριστερά στην κεντρική φώτο) δήλωσε: «Είναι χαρά μου που η εταιρεία μου συνεργάζεται με ένα οργανωμένο σωματείο όπως ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ένα νέο σωματείο στο ποδοσφαιρικό χώρο, που, όμως, μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα παρουσίας του, έχει να επιδείξει απίστευτη δυναμική. Ο Αστέρας Χαϊδαρίου δεν είναι μόνο ένα απλό αθλητικό σωματείο για την GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ, αλλά ένας σπουδαίος συνεργάτης, μία ομάδα στην οποία και εμείς επενδύουμε, καθώς τέτοια οργανωμένα σωματεία, αποτελούν και για μας τους καλύτερους πρεσβευτές για τα αθλητικά ρούχα και προϊόντα μας. Πέραν, όμως, από τα νούμερα, τα στατιστικά και τα εμπορικά οφέλη των δύο πλευρών, θα ήθελα να τονίσω ότι η συνεργασία με τους κ.κ. Αρβανίτη, Περιβολαράκη, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα τεράστιο αριθμό μελών, αθλητών, φίλων της ομάδας, ξεπερνάει τα απλά όρια συνεργασίας και είναι τιμή και για μένα, αλλά και για τα στελέχη της εταιρείας μου, που είμαστε συνεργάτες και προμηθευτές ενός σωματείου όπως ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, που μπορεί να είναι ερασιτεχνικό, αλλά λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια».

 

GIV1

 

GIV2

 

 

GIV3

 

GIV4

 

GIV5

 

GIV6

 

GIV7

 

GIV8

 

GIV10

 

GIV11

 

GIV12

 

GIV13

 

GIV14

 

GIV15

 

GIV16

 

GIVARX

 

GIV7