ΚΕΡΔΟΣ Ο ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

 

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μπορεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου να νίκησε εντός έδρας με 1-0 στον σημερινό αγώνα με το Μαρούσι για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Αθήνας και να έπιασε την 5η θέση στην βαθμολογία, αλλά το μεγάλο… κέρδος για την ομάδα της πόλης μας ήταν ο νεαρός Βασίλης Καρβούνης. Ο 14χρονος παίκτης, που είχε κάνει ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Πετρούπολης και είχε χρησιμοποιηθεί για 8 λεπτά, στο σημερινό ματς με το Μαρούσι ο προπονητής του Βασίλης Τσιάκαλος του έδωσε φανέλα βασικού και ο νεαρός συμπολίτης μας έπαιξε στην αριστερή πτέρυγα όλο το 90λεπτο. Ο Καρβούνης, που είναι μέλος του Παιδικού τμήματος, έχει έρθει στον Αστέρα Χαϊδαρίου το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από τον συμπολίτη ΑΟ Χαϊδαρίου. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Καρβούνης είναι ο δεύτερος παίκτης από τις υποδομές του συλλόγου που προωθείται στο ανδρικό τμήμα, καθώς την αρχή είχε κάνει ο επίσης 14χρονος Γιώργης Παπαδάκης, που είχε πάρει το «βάπτισμα του πυρός» την 12η αγωνιστική.
Όσο αφορά το σημερινό νικηφόρο ματς με το Μαρούσι, ο Αστέρας Χαϊδαρίου έφτασε δίκαια στη νίκη. Το γκολ σημείωσε με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 75΄ (1-0) ο Σπυρόπουλος, ενώ πιο πριν είχε χάσει πέναλτι ο Μανώλικας.
Έπειτα από 23 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς (έχει ξεκινήσει την σεζόν με μείον 2 βαθμούς) έχοντας 10 νίκες, 4 ισοπαλίες, 8 ήττες, ένα (1) ρεπό και τέρματα 39-26.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Τονικιάν, Καλογερόπουλος, Τρέκο (33΄ Δήμας), Μπόσγας, Καρβούνης, Αλεξάκης, Λιγκομπόρα (83΄ Ρουμελιώτης), Σπυρόπουλος, Κόκα, Λύκα (69΄ Δημακόπουλος).