ΚΑΙ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΝΕΩΝ (ΕΦΗΒΙΚΟ)

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑ

 

ASTSEPS

 

 

Προχωράει κανονικά το οργανόγραμμα, ο σχεδιασμός και οι αποφάσεις στον Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Έπειτα από προχθεσινή σύσκεψη στα γραφεία της ομάδας (γήπεδο πλησίον Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ), όπου έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος Γιάννης Αρβανίτης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Περιβολαράκης, ο Διευθυντής Ακαδημιών Γιώργος Λεπιπάς, ο Τεχνικός Διευθυντής Μάξιμος Κατικαρίδης, ο Γενικός Αρχηγός του Ανδρικού τμήματος Γιάννης Σκόρδας και ο προπονητής του Ανδρικού τμήματος Βασίλης Τσιάκαλος, οριστικοποιήθηκε για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν η σύσταση και λειτουργία τμήματος Νέων (Εφηβικό), το οποίο θα λάβει μέρος στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.
Ο προγραμματισμός για την υλοποίηση, όσο αφορά το σχέδιο του νέου τμήματος, έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες από τους παράγοντες και τα προπονητικά μέλη του συλλόγου, καθώς η ανάγκη για την ύπαρξη τμήματος σε αυτό το ηλικιακό κομμάτι είχε ήδη εντοπιστεί και στον Αστέρα Χαϊδαρίου περίμεναν την κατάλληλη χρονική περίοδο για να προχωρήσουν και σε αυτήν την πρωτοβουλία. Γίνεται κατανοητό, ότι στον Αστέρα Χαϊδαρίου όλα γίνονται βάσει προγραμματισμού και στην προκειμένη περίπτωση οι ιθύνοντες ανταποκρίθηκαν σε ένα αγωνιστικό ζήτημα, το οποίο όπως αναφέραμε το δούλευαν εδώ και πολλούς μήνες, θέλοντας να κλείσουν όπως πρέπει και αυτό το "κομμάτι του παζλ"!
Επίσης όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με την απόφαση της σύσκεψης, το τμήμα Νέων (εφηβικό) θα είναι αγωνιστικό και θα λάβει μέρος στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, λειτουργώντας ως το πρώτο… σκαλοπάτι της ομάδας, όπου οι νεαροί αθλητές του Αστέρα Χαϊδαρίου θα παίρνουν το «βάπτισμα του πυρός» και κατόπιν θα ακολουθεί η προαγωγή τους στο ανδρικό τμήμα, έτσι ώστε και η αγωνιστική μετάβαση αυτή να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την καλοκαιρινή εκδήλωση – φιέστα του Αστέρα Χαϊδαρίου, που αναμένεται να «κλέψει» για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις.
Η ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017 κοντεύει στο τέλος της και ο Αστέρας Χαϊδαρίου, όπως συνηθίζει, θα γιορτάσει την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, όπως μόνο στην ομάδα ξέρουν!
Η ομάδα της πόλης μας διοργανώνει μια γιορτή υψηλών προσδοκιών, αλλά και εκπλήξεων το Σαββάτο 17 Ιουνίου στις 8.30 το απόγευμα στο γήπεδο πλησίον του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ! Μία εκδήλωση προς τιμήν των ποδοσφαιριστών όλων των τμημάτων της. Μία βραδιά που επιφυλάσσει εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, αρκεί βέβαια να θυμίσουμε ότι στην πρώτη του γιορτή ο Αστέρας Χαϊδαρίου είχε τιμώμενο πρόσωπο τον διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Λάκη της «χρυσής» Εθνικής Ελλάδας του 2004, πέρυσι το καλοκαίρι ήταν η σειρά του Μιχάλη Καψή από την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, Εθνική Ελλάδας, να παραβρεθεί στην γιορτή του Αστέρα, ενώ στην φετινή χειμωνιάτικη εορτή το παρόν έδωσε από την γενιά του 2004 ο Στέλιος Γιαννακόπουλος! Κάτι ετοιμάζουν πάλι ο Πρόεδρος Γιάννης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του, εκτός βέβαια από τα φαντασμαγορικά εφέ, το φαγητό και την διασκέδαση, που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα! Επίσης οι εκπλήξεις θα αφορούν και ειδήσεις σχετικά με τον σύλλογο, που θα κάνουν πολύ… ντόρο!
Στην ανακοίνωση του ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη γιορτή της ομάδας μας το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 20:30, στο γήπεδο πλησίον του Νοσοκομείου Αττικόν! Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί την ολοκλήρωση μίας ακόμη επιτυχημένης ποδοσφαιρικής χρονιάς, με πολύ χορό, φαγητό και διασκέδαση! Μη λείψει κανείς!!!»!

 

ASTEPS1