ΣΕ… ΦΟΥΛ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

AKASARX

 

 

Πολύ δυναμικά έχουν μπει για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2017-2018 οι ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου, ποδοσφαιρικές ακαδημίες οι οποίες παρά τον πολύ λίγο χρόνο λειτουργία τους (σχεδόν δύο χρόνια), έχουν εδραιωθεί όχι μόνο στην πόλη μας το Χαϊδάρι, αλλά και σε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα της Δυτικής Αθήνας.
Βέβαια οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν επαναπαύονται και ρίχνουν συνεχώς όλο το βάρος στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών τους, προκειμένου ο Αστέρας Χαϊδαρίου να παρουσιάζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, τμήματα αξιόμαχα αγωνιστικά και τμήματα στα οποία οι νεαροί αθλητές θα γαλουχηθούν με τις αξίες και την αγάπη που αρμόζει στο πιο λαϊκό άθλημα του κόσμου, το ποδόσφαιρο.
Οι εγγραφές για τη νέα περίοδο στις ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου και για όλα τα τμήματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες. Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπρόεδρος του σωματείου και διοικητικός υπεύθυνος εκ μέρους του ΔΣ, στα τμήματα υποδομών, κ. Δημήτρης Περιβολαράκης, οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. «Συνεχίζουμε πολύ δυναμικά και αυτό φαίνεται με την έναρξη της σεζόν για τις ακαδημίες, καθώς δεν είναι μόνο όλα τα παιδιά που είχαμε την σεζόν που πέρασε και παραμένουν στην ομάδα μας, αλλά πάρα πολλά νέα παιδιά έρχονται για να γίνουν μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Αστέρα Χαϊδαρίου. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο δυνατόν για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους, όσο αφορά την οργάνωση και την λειτουργία και από εκεί και πέρα θέλουμε όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Αστέρα, αγόρια και κορίτσια, να χαρούν το παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο», τόνισε ο κ. Περιβολαράκης.

 

AKAS1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗΣ

 

Σχετικά με τις εγγραφές στα τμήματα υποδομών του συλλόγου η γραμματεία του Αστέρα Χαϊδαρίου λειτουργεί καθημερινά τα απογεύματα από τις 6-8μ.μ. στα γραφεία της ακαδημίας στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» και στο γήπεδο πλησίον του νοσοκομείου ΑΤΙΙΚΟΝ.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα: 6936-111564 και 6973-646566. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε στη σελίδα στο Facebook και μέσω email: Facebook: Α.Ο. Αστέρας Χαϊδαρίου, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.., διεύθυνση site: asterasxaidariou.wordpress.com

 

AKAS2

 

AKAS3