«ΛΥΓΙΣΕ» ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Στην… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι αποκλείστηκε στο πλαίσιο της α΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που ηττήθηκε με 3-2 στην Πετρούπολη από την τοπική Αναγέννηση, ενώ στην διάρκεια του κανονικού αγώνα και στην παράταση η συνάντηση δεν είχε σκορ (0-0).
Σκληρό παιχνίδι, με φάσεις και από τις δύο ομάδες, όπου ο Αστέρας Χαϊδαρίου στον πρώτο του επίσημο αγώνα για την περίοδο 2017-2018 έδειξε πολύ καλά στοιχεία, γεγονός που άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό του σωματείου Βασίλη Τσιάκαλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα είναι 100% έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το αγωνιστικό πρόσημο ήταν θετικό για τον Αστέρα, αλλά σίγουρα ο αποκλεισμός και μάλιστα με αυτόν τρόπο άφησε αυτήν την πικρή γεύση στο τέλος.
Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Αστέρας από το 75΄ αγωνίστηκε για το υπόλοιπο του αγώνα και της παράτασης με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του νεοαποκτηθέντα μεσοεπιθετικού Θάνου Καραγεώργου με 2η κίτρινη κάρτα στο 72΄.
Όσο αφορά την διαδικασία των πέναλτι, για την ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου ευστόχησαν οι Καλογερόπουλος, Κόκα, ενώ δεν είχαν την ίδια τύχη οι εκτελέσεις των Μπόσγα, Μανώλικα, Σπυρόπουλου. Οι παίκτες της Αναγέννησης Πετρούπολης ευστόχησαν σε 3 πέναλτι, ενώ τα άλλα 2 απέκρουσε ο Μανώλικας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Χατζηστέργου (56΄ Τονικιάν), Σπυρόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπόσγας, Ρίγκελς, Καραγεώργος, Κόκα, Καραγιάννης, Βασιλικός (59΄ Αλεξάκης), Κώτσης (71΄ Ναλμπάντης).