ΙΔΑΝΙΚΟΣ… ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

 

AS1718E

 

 

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και γι’ αυτό είναι το πιο αγαπημένο και το πιο… συγκινητικό! Οι παλμοί από 80 πάνε στους 130 και τούμπαλιν… Η χαρά από την λύπη δεν απέχει και πολύ! Όλα αυτά τα συναισθήματα τα βίωσε σήμερα το απόγευμα Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ο οποίος ως ποδοσφαιρικός ιδανικός… αυτόχειρας, ενώ προηγήθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Περιστερίου στο ημίχρονο με 2-0, τελικά έφυγε ηττημένος από το γήπεδο με σκορ 2-3.
Στο 19΄ ο Κόκας με πέναλτι πέτυχε το 1-0 και στο 38΄ ο Κώτσης με κοντινό πλασέ – προβολή σημείωσε το 2-0, όπου οι πιο πολλοί από όσους παρακολουθούσαν το ματς, πίστεψαν ότι η νίκη «κλείδωσε». Η αντίπαλος ομάδα της ΑΕ Περιστερίου δεν ήταν κακή, πάλευε. Και όταν παλεύεις δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες… Στην επανάληψη, σε τρεις στημένες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι με τρεις κεφαλιές σε εννέα (9) λεπτά (58΄, 63΄, 67΄), έδωσαν μαθήματα… ποδοσφαιρικής λογικής και έκαναν ανατροπή του σκορ σε 2-3, που ήταν και το τελικό. Ο Αστέρας παρά το σοκ πίεσε και ενώ ομολογουμένως είχε παίξει όμορφο, καλό και στρωτό ποδόσφαιρο στο α΄ ημίχρονο (στο πρώτο 45λεπτο ξεχώριοαν οι Κόκα, Αλεξάκης, χωρίς να υστερήσουν οι συμπαίκτες τους). Μετά το 2-3 χάθηκαν ευκαιρίες με τους Μπόσγα, Παπαδάκη για την ισοφάριση και έτσι έμεινε μόνο η ικανοποίηση της καλής εικόνας, που είχε η ομάδα στο γήπεδο, αλλά όχι και το αποτέλεσμα με τον βαθμό ή, τους βαθμούς, που τελικά είναι η πεμπτουσία του πρωταθλήματος.
Πολύ καλή η διαιτησία του Τζανή και των βοηθών του Κοπαλά, Αναστασόπουλου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Καρβούνης (56΄ Τονικιάν), Σπυρόπουλος (68΄ Λιγκομπόρα), Μπόσγας, Μπέρμπερης, Τσότα, Αλεξάκης (84΄ Δήμας), Καραγιάννης (73΄ Παπαδάκης), Καλογερόπουλος, Κόκα, Κώτσης.

 

ASA1

 

ASA2

 

 

ASA3

 

ASA4

 

ASA5