ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EURO 2018

 

Ο ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

 

MAURO

 

 

Βασικό στέλεχος της Εθνικής Παίδων ποδοσφαίρου είναι ο συμπολίτης μας παίκτης του Παναθηναϊκού Παύλος Μαυρουδής και μάλιστα ο νεαρός Χαϊδαριώτης είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο εθνικός εκλέκτορας Βασίλης Γεωργόπουλος για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017-18, που θα διεξαχθεί στη Σερβία και κατά σειρά η Εθνική Παίδων θα αντιμετωπίσει στις 18/10/2017 τη Νορβηγία, στις 21/10/2017 το Γιβραλτάρ και στις 24/10/2017 τη διοργανώτρια Σερβία. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του ομίλου.
Ο Χαϊδαριώτης Παύλος Μαυρουδής, έχει γεννηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2001 και τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο τα έκανε στις ακαδημίες της Μόναχο 1860 στην Γερμανία, όπου ζούσε για ένα διάστημα με την οικογένεια του. Με την επιστροφή της οικογένειας Μαυρουδή στην χώρα μας και την μόνιμη εγκατάσταση της στο Χαϊδάρι, ο μικρός Παύλος από το 2010 εντάχθηκε στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Παναθηναϊκού και αυτή την περίοδο είναι ο αρχηγός του τμήματος Κ16 των τριφυλλοφόρων.
Ο Μαυρουδής, που αγωνίζεται στον άξονα και με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως επιτελικός μέσος, κάνει πολύ σπουδαίες εμφανίσεις, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια, στα αντίστοιχα εθνικά πρωταθλήματα της ηλικίας του, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους αρμόδιους των εθνικών ομάδων. Έπειτα από τις κλήσεις του στις μικρότερες εθνικές ομάδες τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε και η σειρά του παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ και προπονητή της Εθνικής Παίδων, κ. Βασίλη Γεωργόπουλου, ο οποίος τον κάλεσε στο αντίστοιχο τμήμα και ο Χαϊδαριώτης παίκτης πήρε το «βάπτισμα του πυρός» σε διεθνές τουρνουά στην Τουρκία την περασμένη σεζόν, όπου ο συμπολίτης μας, ήταν βασικό στέλεχος και παράλληλα πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης στην διοργάνωση.
Να σημειώσουμε ότι ο Παύλος Μαυρουδής είναι μαθητής της Β΄ τάξης του 3ου Λυκείου της πόλης μας.