…ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ Ο «ΕΝΝΙΑΣΦΑΙΡΟΣ» (9-0!!!)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

AS1718E

 

 

Με το επιβλητικό 9-0… «γάζωσε» ο Αστέρας Χαϊδαρίου τον άτυχο Προμηθέα σε εντός έδρας παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 5 αγωνιστικές, καθώς η τελευταία νίκη της ομάδας είχε επιτευχθεί την 9η αγωνιστική (2 Δεκεμβρίου 2017) όταν ο Αστέρας είχε κερδίσει εντός έδρας την Ειρήνη Πετρούπολης με 5-0. Το α΄ ημίχρονο έληξε με 3-0, ενώ στην επανάληψη το… κοντέρ «έγραψε» το τελικό 9-0.
Όσο αφορά τους σκόρερ του Αστέρα Χαϊδαρίου στο εντυπωσιακό 9-0, επικράτησε κυριολεκτικά… πλουραλισμός. Ο Καραγεώργος πέτυχε 2 γκολ, ενώ από ένα (1) σημείωσαν οι Κόκα (με πέναλτι), Ναλμπάντης, Βικάτος Ν., Βασιλικός, Κονσολένας, Παπαδάκης, Κωνσταντάτος.
Έπειτα από 15 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 8η θέση με 22 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες, ένα (1) ρεπό και τέρματα 45-20. Την επόμενη αγωνιστική (16η) ο Αστέρας παίζει εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕ Ιλίου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Καρβούνης (75΄ Δίπλας), Ναλμπάντης, Μπόσγας, Κωνσταντάτος, Κόκα, Βασιλικός, Βικάτος Ν., Κονσολένας, Στρατικόπουλος (70΄ Τριανταφυλλίδης), Καραγεώργος (60΄ Παπαδάκης).