ΜΑΤΣ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

 

PATRN

 

Στο τελευταίο ενενηντάλεπτο της σεζόν 2017-2018 παίζονται όλα για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ο οποίος σήμερα το απόγευμα (στις 5) Κυριακής 6 Μαίου 2018 στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» στο Χαϊδάρι, υποδέχεται στο ματς – ορόσημο της χρονιάς, τον φιλόδοξο Άτλα Κυψέλης για την 26η και έσχατη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Στο πιο ανταγωνιστικό όμιλο της κατηγορίας, όπως αποδείχθηκε, ακριβώς την τελευταία αγωνιστική, 7 ομάδες – εκτός του πρωταθλητή Νεοπεντελικού – διεκδικούν την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.
Η ομάδα της πόλης μας, έπειτα από το τεράστιο εκτός έδρας διπλό (1-2) στην Κυψέλη επί του Αστέρα Εξαρχείων την περασμένη Κυριακή (25η και προτελευταία αγωνιστική), έμεινε ζωντανή στην προσπάθεια της και σήμερα θέλει τη νίκη, όπου σε συνδυασμό με αποτελέσματα των άλλων αγώνων, έχει ελπίδες για να λάβει μέρος στα μπαράζ. Ή σε τελική ανάλυση για να τερματίσει όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία, κλείνοντας επιτυχημένα την σεζόν, στην μόλις 2η παρουσία της σε επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.
«Είναι ένας αγώνας, όπου πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα παίξουν ρόλο εντός αγωνιστικού χώρου και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, είναι σίγουρα και ένα ματς που θα παίξει ρόλο και ο ψυχικός παράγοντας. Είναι αγώνας που θέλει ψυχή και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτά τα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν. Νομίζω ότι το έχουν κατανοήσει και οι ίδιοι, έχοντας κάνει εξαιρετική χρονιά, και σε αυτή την τελευταία επίσημη παρουσία τους θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μην έχοντας τίποτα άλλο να χάσουν και το κυριότερο για να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους, όπως και τους κόπους που έκαναν αυτή την αγωνιστική περίοδο. Με δύναμη, θέληση, πίστη και ψυχή, ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στη νίκη και από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εμάς μας ενδιαφέρει να νικήσουμε…», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Θανάσης Πατρικίδης (φώτο), ο οποίος έχει στην διάθεση του και τον νεαρό Παπαδάκη, ενώ την 18άδα συμπληρώνουν ακόμη οι, Μανώλικας, Τριανταφυλλίδης, Καρβούνης, Ναλμπάντης, Μπόσγας, Κωνσταντάτος, Αλεξάκης, Σπυρόπουλος, Κόκα, Καραγεώργος, Στρατικόπουλος, Βικάτος, Ρουμελιώτης, Μητκάκης, Τονικιάν, Λιβάνιος, Δίπλας.
Στον αγώνα του α΄ γύρου (13η αγωνιστική / 14 Ιανουαρίου 2018) ο Αστέρας Χαϊδαρίου είχε ηττηθεί στην Κυψέλη από τον Άτλα με 1-0, ενώ διαιτητής της σημερινής συνάντησης θα είναι ο εξελίξιμος Αργυρός με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Αθανασίου.
Έπειτα από 25 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου σε απόλυτη κλίμακα είναι 8ος (ισοβαθμεί με 42 πόντους ως 4ος με Ηρακλή Περιστερίου, ΑΕ Περιστερίου, Άτλα Κυψέλης, Ερμή Ειρ. Ηρακλείου) με 42 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 6 ισοπαλίες, 5 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 64-29.

 

ASTBATH1

 

 

ASTBATH

 

 

TRAKX

 

 Τρακ (το) Cafe: Στρ. Καραϊσκάκη 47 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5819585