ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΕΙΣΑΙ (ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ) ΑΦΟΥ…!!!

 

ATLAS

 

 

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου έκανε το καθήκον του την τελευταία και 26η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου με ποδοσφαιρική… κατάθεση ψυχής, νίκησε εντός έδρας δίκαια με 3-0 στο ντέρμπι τον Άτλα Κυψέλης. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της πόλης μας ισοβάθμισε στην 3η θέση με 45 βαθμούς, με Ηρακλή Περιστερίου και Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου (στην τελική κατάταξη, 3ος είναι ο Ηρακλής Περιστερίου, 4ος ο Αστέρας Χαϊδαρίου και 5ος ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου). Η τελική επικύρωση της βαθμολογίας γίνεται αύριο το πρωί της Δευτέρας από την ΕΠΣΑ και σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη, στο πρώτο μπαράζ θα αναμετρηθεί η 2η στην βαθμολογία ΑΕ Ιλίου με τον Ηρακλή Περιστερίου, όπου ο νικητής παίρνει την άνοδο για την Β΄ ΕΠΣΑ και ο χαμένος του ζευγαριού παίζει με τον Αστέρα Χαϊδαρίου. Κατόπιν ο νικητής του μπαράζ παίζει με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου για την κατάκτηση της 3ης θέσης και ο νικητής θα λάβει μέρος στα μπαράζ με τους άλλους τρεις (3) 3ους των ομίλων της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου από τα δύο ζευγάρια (θα έχουν βγει με κλήρωση) οι δύο (2) νικητές θα ανέβουν στην Β΄ ΕΠΣΑ. (θα επανέλθουμε με ρεπορτάζ για τα μπαράζ έπειτα από την οριστικοποίηση του προγράμματος από την ΕΠΣΑ).
Όσο αφορά τον αγώνα με τον Άτλα Κυψέλης, οι παίκτες του Θανάση Πατρικίδη μπήκαν άριστα προετοιμασμένοι και έφεραν τον αγώνα στα μέτρα τους. Ο Καραγεώργος στο 15΄ έκανε το 1-0 με σουτ και στο 27΄ με απευθείας φάουλ ο Ναλμπάντης πέτυχε το 2-0. Στο 44΄ ο έμπειρος Αλεξάκης σημείωσε το 3-0.
Έπειτα από 26 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου κατέλαβε την 4η θέση με 45 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 5 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 67-29. Και μόνο η κατάκτηση της 4ης θέσης αποτελεί μια τουλάχιστον – μικρή – επιτυχία για την ομάδα, η οποία σαφώς τα πήγε καλύτερα από την περασμένη σεζόν, και μάλιστα αυτός ήταν ο αρχικός στόχος της περιόδου (πέρυσι είχε καταταχθεί στην 5η θέση). Επίσης σε αυτά τα δύο (2) χρόνια παρουσίας του στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ ο Αστέρας έδειξε ότι στάθηκε επάξια στο ύψος των περιστάσεων. (κεντρική φώτο: πανηγυρικό στιγμιότυπο στα αποδυτήρια του Αστέρα αμέσως μετά τη νίκη επί του Άτλα Κυψέλης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Τριανταφυλλίδης, Ναλμπάντης (77΄ Τονικιάν), Μπόσγας, Κωνσταντάτος, Αλεξάκης, Σπυρόπουλος (68΄ Παπαδάκης), Κόκα (65΄ Καρβούνης), Καραγεώργος (75΄ Μητκάκης), Στρατικόπουλος, Βικάτος.
ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Γκιρόντη, Νάσι, Τσιτσόπουλος, Τελάϊ, Κοσμίδης, Παπανδρέου, Σλεποκούροφ, Μακρυδάκης, Σινομάτι, Μπάρε (46΄ Αβαρέλος), Μπούσιος.

 

YESSA

 

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza