ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ;

 

KINDROUL

 

 

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας είναι όλα τα κομματικά επιτελεία, καθώς μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την κατάτμηση της Β΄ Αθηνών, αλλά και τον προγραμματισμό των δημοτικών εκλογών για τον Μάϊο του 2019, ήδη γίνονται «πυρετώδεις» διαβουλεύσεις, σχετικά με τον καταρτισμό ψηφοδελτίων και την στελέχωση τους με δυνατά ονόματα, που να προέρχονται από τις τοπικές κοινωνίες. Ειδικά, όσο αφορά την «δική μας» πλέον εκλογική περιφέρεια, τον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, που περιλαμβάνει τους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και «δίνει» 11 έδρες, ένα όνομα που «παίζει» πάρα πολύ δυνατά, αφορά αυτό του Υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου και νυν Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας (από τις εκλογές του 2014), κ. Ηρακλή Δρούλια. Ο εν λόγω συμπολίτης μας εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, είναι και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ (Κίνημα Αλλαγής), έχει “βαρύ βιογραφικό”, ενώ στα θετικά στοιχεία συγκαταλέγεται και η ενασχόληση του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποκτώντας άμεση επαφή με τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας. (Ακολουθεί το προφίλ του κ. Ηρακλή Δρούλια).

 

 

KTAL

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455

 

 

Ο Ηρακλής Δρούλιας γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1969, πέρασε με εξετάσεις στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και ακολούθως σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από όπου πήρε το δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού με την ειδικότητα του Συγκοινωνιολόγου, ενώ παράλληλα είχε έντονη δράση ως Πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών και ως μέλος του κεντρικού συμβουλίου της ΕΦΕΕ.
Αμέσως μετά τις σπουδές του έφυγε για τις Βρυξέλλες, όπου εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συγκεκριμένα στη Γενική Διεύθυνση Ενέργειας. Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε ως εμπειρογνώμονας για την αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, θήτευσε ως μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Επαγγελματικού Θεσμικού Πλαισίου (Standing Committee on Business Environment and Development) στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο Πολιτικών Μηχανικών (European Council of Civil Engine / Ευρωπαϊκό όργανο εκπροσώπησης του κλάδου στα θεσμικά όργανα της ΕΕ) και ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Προέδρου στο Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Κατάρτισης (ΕΚΕΠΙΣ). Το 1999 ξεκίνησε τη συνεργασία του με εταιρείες δημοσίων έργων, και το 2001 ανέλαβε Διευθυντής Παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων στην Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία ΗΡΝΑΚΑΤ ΟΕ, η οποία αναπτύχθηκε σημαντικά και υλοποίησε μια σειρά μεγάλα και επιτυχημένα ιδιωτικά έργα σε όλη την Αττική.
Παράλληλα, με τα παραπάνω, ο Ηρακλής Δρούλιας, ασχολούνταν πάντοτε και με τα θεσμικά ζητήματα των μηχανικών. Η ενεργός του δράση στο ΤΕΕ ξεκίνησε το 2000 με την εκλογή του στην Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου, ως εκπρόσωπος της παράταξης της ΠΑΣΚ Μηχανικών.
Το 2003 εκλέγεται μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, ενώ την περίοδο 2001 – 2003 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας και την περίοδο 2007 - 2010 ήταν Γενικός Γραμματέας του ΤΕΕ. Αν και θεωρείτο βέβαιο ότι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του ΤΕΕ, προτίμησε τον Μάρτιο του 2010 να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην παιδεία αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ ΑΕ), διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικών Δημοσίων Επιχειρήσεων Οργανισμών (ΚΕΔΕΟ) και εν συνεχεία το 2013, όταν προέκυψε ο οργανισμός «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» (από τη συγχώνευση του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, της Θέμιδος Κατασκευαστικής και της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων / ΔΕΠΑΝΟΜ), ανέλαβε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος παραμένοντας σε αυτό το πόστο μέχρι το 2016.

 

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr