Ο ΓΙΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ

ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

GIOTYP

 

 

Με άμεσες κινήσεις προχωρούν στον Αστέρα Χαϊδαρίου τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Πρώτιστο μέλημα για την ομάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου είναι πάντα οι πολυπληθείς και ποιοτικές ακαδημίες, όπου έπειτα από την αποχώρηση του Τεχνικού Διευθυντή Μάξιμου Κατικαρίδη, ο οποίος ήταν στον Αστέρα από την ίδρυση του σωματείου, εδώ και 4,5 χρόνια, η διοίκηση προχώρησε στην σύναψη συνεργασίας για αυτό το νευραλγικό πόστο, με τον Χρήστο Γιώτη.

Νέος, λοιπόν, Τεχνικός Διευθυντής, ο Χρήστος Γιώτης (κεντρική φώτο), ο οποίος παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του έχει αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικά των υποδομών, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε και το γεγονός, ότι ο εν λόγω προπονητής τα τελευταία 2 χρόνια ήταν στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών του Αστέρα Χαϊδαρίου, και άρα γνωρίζει από πρώτο χέρι την φιλοσοφία του συλλόγου και την προσπάθεια που καταβάλλεται.

Ο Χρήστος Γιώτης, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με τον ιστορικό Ατρόμητο Πειραιά, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Ελλάς Ποντίων, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και Ν. Φάληρο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2018-2019) και για ένα μεγάλο διάστημα, ο Γιώτης ήταν προπονητής στον Ατρόμητο Πειραιά και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου επίσης είναι και προπονητής στις ακαδημίες του πειραϊκού σωματείου.

Έχοντας στην κατοχή του το πτυχίο προπονητή κλίμακας UEFA B, ο Χρήστος Γιώτης είναι σπουδαστής του τμήματος Φυσικής Αγωγής του City Unity College, ενώ ως προπονητής τμημάτων υποδομών έχει θητεύσει στο δίκτυο σχολών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, στον Ατρόμητο Πειραιά όπως γράψαμε παραπάνω και τα τελευταία 2 χρόνια στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν και νέες ειδήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τον Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

 

 

YESSNEW