ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΚΗ ΣΠΙΝΟΥΛΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

 

SPIXRYS

 

 

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΣΚΥΕ) Χαϊδαρίου και μέλος της Β5 ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικής Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας) κ. Τάκης Σπίνουλας, ο οποίος είχε επίσημο προγραμματισμένο ραντεβού με τον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Ο κ. Σπίνουλας, ως δραστήριος κάτοικος των δυτικών προαστίων της Αθήνας, αλλά και ως επαγγελματίας του μαστιζόμενου κλάδου της εστίασης, ενημέρωσε στον Υπουργό, για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι, κλειστές επί το πλείστον, χιλιάδες επιχειρήσεις του κλάδου στις περιοχές μας, παράλληλα, διευρύνοντας αυτή την εποικοδομητική συζήτηση, μίλησαν για τον τομέα της Ασφάλειας και Αστυνόμευσης στους επτά (7) Δήμους, όπως και για επιμέρους θέματα σχετικά με τις δυτικές γειτονιές.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης, άκουσε με ενδιαφέρον την ενημέρωση του κ. Σπίνουλα, και δεσμεύθηκε από πλευράς του, να εξετάσει, να ενισχύσει και να βοηθήσει προς την επίλυση προβλημάτων και θεμάτων, που χρήζουν καλύτερης αντιμετώπισης, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας.

Ο κ. Σπίνουλας ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την θετική του ανταπόκριση και συμφώνησαν εν ευθέτω χρόνο, να προγραμματίσουν νέα συνάντηση.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο κ. Σπίνουλας και δεξιά ο Υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης.

 

 

newmakdellem1a