…ΛΟΥΚΕΤΟ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ DELIVERY

 ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

SKYARX

 

 

…Κατεβασμένα ρολά την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 για τον κλάδο της εστίασης σε όλη την Ελλάδα έπειτα από την απόφαση της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) και κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην πόλη μας το Χαϊδάρι.

Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου 2021, σε έκτακτη ανοικτή συγκέντρωση του ΣΚΥΕ Χαϊδαρίου (Συντονιστικό Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου) στο μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», όπου παρέστησαν 35-40 μέλη του Συλλόγου, επετεύχθη «Συμφωνία Κυρίων» και αποφασίστηκε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, να κατεβάσουν ρολά όλα τα καταστήματα εστίασης, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με υπηρεσία DELIVERY.

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

«Εμείς στο Χαϊδάρι είμαστε ενωμένοι. Θα τηρήσουμε αυτή την γραμμή προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας για να επιβιώσουμε, τα συμφέροντα ενός κλάδου, που είναι μεταξύ των πρώτων παραγωγικών κλάδων στην Ελλάδα με εκατομμύρια επαγγελματίες και εργαζόμενους. Έναν κλάδο που έχει χτυπηθεί αλύπητα από το ξεκίνημα της πανδημίας, και η κατάσταση δεν προμηνύεται ευοίωνη. Όλοι κατεβάζουμε ρολά την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στα καταστήματα μας στο Χαϊδάρι. Για όσους σπάσουν το αρραγές μέτωπο μας στο Χαϊδάρι, για αυτούς που ίσως σκεπτούν να σπάσουν την απεργία μας αύριο, να ξέρουν ότι θα μας βρουν απέναντι τους. Θα βρεθούν απέναντι στην συνείδηση όλου του λαού του Χαϊδαρίου και θα καταγγείλουμε δημοσίως την αντιεπαγγελματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά τους με όποιο τρόπο μπορούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΚΥΕ Χαϊδαρίου κ. Τάκης Σπίνουλας.

Στην συνάντηση του ΣΚΥΕ έδωσε το παρών ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χαϊδαρίου κ. Γιώργος Αργυρόπουλος, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α (Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής) κ. Γιάννης Δαβερώνης

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣΕ

Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) επισημαίνει ότι πλέον βρίσκονται σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας και ζητά από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα στήριξης για τον κλάδο της εστίασης.

«Η εστίαση ψυχορραγεί. Τα λουκέτα και η απώλεια θέσεων εργασίας είναι προ των πυλών. Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κλείνουμε τα μαγαζιά μας για 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα. Επίδοση ψηφίσματος την ίδια μέρα στον κ. Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου στις 12.00. Σεβόμενοι την δημόσια υγεία, αναζητάμε βιώσιμα μέτρα στήριξης για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε εμείς και οι χιλιάδες εργαζόμενοί μας», επισημαίνει η ΠΟΕΣΕ.

 

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΕΕΣΑ κ. Γιάννης Δαβερώνης και ο Πρόεδρος του ΣΚΥΕ κ. Τάκης Σπίνουλας.

 

* Σε λίγες ώρες θα σας παραθέσουμε το φωτογραφικό ρεπορτάζ από την έκτακτη συνάντηση του ΣΚΥΕ.

 

 

 

DDOKARX