ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΤΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

KOL 04

 


Ο Δήμος μας στα πλαίσια της κοινωνικής στήριξης, με σκοπό  την περαιτέρω ελάφρυνση των οικογενειών που δυσκολεύονται οικονομικά,  ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο καθώς η οικονομική κρίση εντείνεται με συνέπεια να επηρεάζει άμεσα το βιοτικό και ποιοτικό επίπεδο των πολιτών, προχωρά  σε μειώσεις από 25%  έως ολική απαλλαγή των συνδρομών, για το Δημοτικό Κολυμβητήριο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους δημότες και  κατοίκους, αλλά και σε ευπαθείς ομάδες, να έχουν πρόσβαση στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα.  
Η προσπάθεια αυτή γίνεται σε μία περίοδο που τα οικονομικά των Δήμων βρίσκονται σε ασφυκτική κατάσταση, με την κρατική χρηματοδότηση δραματικά μειωμένη και τα αποθεματικά τους “κουρεμένα” από την συγκυβέρνηση.
Δεν θα είμασταν σε θέση να πραγματοποιήσουμε τέτοιες μειώσεις αν αφήναμε το κολυμβητήριο στη διαχείριση της ΚΟΙΝΣΕΠ. Η επαναφορά του Κολυμβητηρίου στη διαχείριση του Δήμου ήταν αναγκαίο βήμα ώστε να μπορεί ο Χαϊδαριώτικος λαός να έχει πρόσβαση με πολύ χαμηλές τιμές.
Ως εκ τούτου, το ύψος της Μηνιαίας συνδρομής, όπως διαμορφώνεται ανά τμήμα και σε όλα τα καινούργια προγράμματα που θα εκτελούνται από το Δήμο Χαϊδαρίου, απεικονίζονται στον παρακάτω πίνακα:

 

KOL 01

 

 

KOL 02

 

KOL 03

             
Συγκλονιστική είναι η ανταπόκριση των Δημοτών, καθώς το Κολυμβητήριο υποδέχεται εκατοντάδες καθημερινά τόσο στα ομαδικά τμήματα που λειτουργεί, όσο ατομικά.
Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου δουλεύει καθημερινά και για την αναβάθμισή του. Η σύνδεση με το φυσικό αέριο βελτίωσε ενεργειακά το συγκρότημα ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούνται χρήματα από τον προϋπολογισμό του Δήμου.
Δεν αρκούμαστε στο καλό, κάνουμε προσπάθεια για το καλύτερο. Το επόμενο διάστημα θα γίνει εγκατάσταση νέας αντλίας νερού ώστε τυχών βλάβη αυτής που ήδη υπάρχει να μην θέτει εκτός λειτουργίας ολόκληρο το Κολυμβητήριο.
Έχοντας ενισχύσει το δυναμικό του Κολυμβητήριου με έμπειρους Γυμναστές, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαμβάνουν με ασφάλεια την πισίνα και να συμμετέχουν στα ομαδικά Δημοτικά προγράμματα του Κολυμβητηρίου.
Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την ακόμα πιο μαζική συμμετοχή των κατοίκων της πόλης μας στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.


Για όλες τις πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2105810901


Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου