ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

 

Ο ΠΑΛΥΒΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Στο κλιμάκιο της ομάδας Νέων του Δυτικού Τομέα της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας) μετέχει ο 15χρονος τερματοφύλακας του Κρόνου Αιγάλεω, Λεωνίδας Παλυβάς, ένα γεγονός που έχει ικανοποιήσει ιδιαιτέρως τους παράγοντες του σωματείου. Ο Παλυβάς μετέχει στις τελευταίες προπονήσεις του κλιμακίου και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.
Ο μικρός Αιγαλιώτης, που έχει γεννηθεί το 2002, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Κρόνου Αιγάλεω πριν από τέσσερα (4) χρόνια με πρώτο του προπονητή τον βετεράνο παίκτη του Αιγάλεω κ. Χρήστο Σημαντήρα και ακολούθησε όλη την πορεία στα τμήματα υποδομών του σωματείου, ενώ από πέρυσι είχε ξεκινήσει προπονήσεις και με το ανδρικό τμήμα, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Φέτος, το 2017, που και λόγω χρονολογίας είχε το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες του ανδρικού τμήματος, ο προπονητής της ομάδας κ. Γιαννούλης Βέρρας… άναψε το «πράσινο φως» και ο Λεωνίδας Παλυβάς έκανε ντεμπούτο την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, στις 19-2-2017 και στον εντός έδρας νικηφόρο αγώνα του Κρόνου Αιγάλεω με τον Άτλαντα Κυψέλης (3-1). Μάλιστα έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο ταλαντούχος πορτιέρο «έγραψε» συνολικά 6 συμμετοχές (πέντε φορές βασικός και μία ως αλλαγή), στοιχείο που δείχνει ότι ο Παλυβάς έχει όλο το μέλλον μπροστά του, ειδικά με τις φετινές εμπειρίες που συνέλεξε, αλλά και την εμπιστοσύνη που του επιδεικνύει η ομάδα και τον προορίζει για την βασική δυάδα των τερματοφυλάκων της.
Ο νεαρός Λεωνίδας Παλυβάς, είναι μαθητής της Γ΄ Τάξης του 7ου Γυμνασίου Αιγάλεω (πιο πριν στο Δημοτικό ήταν στο 2ο / Πράσινο) και έλκει την καταγωγή του από τα ιστορικά και πανέμορφα Λαγκάδια Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας.
Και όπως λέει ο πρώτος προπονητής του στις ακαδημίες, ο κ. Χρήστος Σημαντήρας, ο μικρός Λεωνίδας και ταλέντο διαθέτει και εξαίρετος χαρακτήρας είναι, οπότε είναι στο χέρι του να δουλέψει πολύ στο γήπεδο και να ανέβει ακόμη ψηλότερα.