3η Η ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣTΙ!!!
7η Η ΧΑΛΔΑΙΟΥ!!!
ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΒΕΡΒΕΡΗΣ ΣΤΟ NOVI SAD!!!
6ος Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ!!

7ος ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ στο U-14

 

 

ARXIKH

 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Γυναικών στο Βουκουρέστι δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για το Ρίο.
Εξαιρετική και η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ που κατέκτησε την έβδομη θέση σε ένα δύσκολο τουρνουά σε μια πολύ καλή μέρα για εκείνη!!!!
Πολύ καλές πουλ έκαναν και οι ΕΜΜΥ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ οι οποίες δε κατάφεραν να προχωρήσουν στα νοκ άουτ καταλαμβάνοντας την 27η, 17η και 19η θέση αντίστοιχα.

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΗΡΘΕ 7Η ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!
ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ ΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.....ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ!!!
ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΒΕΡΒΕΡΗΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ 6ος Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ
Ο Άγγελος ΒΕΡΒΕΡΗΣ με μεγάλη αυτοπεποίθηση και βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό του κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου προσθέτοντας ένα ακόμη μετάλλιο στη τεράστια συλλογή του συλλόγου μας.
 Ο Κώστας ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ με πίστη στις δυνατότητές του, αρκετά βελτιωμένος και προ πάντων φανερά πιο ώριμος έδειξε ότι μπορεί για το κάτι παραπάνω. Η έκτη θέση είναι μόνο η αρχή.
7ος ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ στο U-14
Επιτυχιών και καλών εμφανίσεων συνέχεια για τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΕΡΤΙΠΗ ο οποίος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U-14 που διεξήχθη στο Novisad της Σερβίας μετά από πολύ ανταγωνισμό κατέλαβε τελικά την έβδομη θέση !!!

XIFASKIA 01

 

 

XIFASKIA 02

 

XIFASKIA 03

 

XIFASKIA 04

 

XIFASKIA 05

 

XIFASKIA 06