ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

OPF1718N

 

 

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Ορφέα Αιγάλεω, ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ κέρδισε στην Χρυσούπολη τον Γαλαξία με 2-1. Η ομάδα της πόλης μας, που βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-0, γύρισε το ματς και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 2 αγωνιστικές. Οι παίκτες του Τέλη Πιστόλη δεν μπήκαν καλά στο α΄ ημίχρονο και στο 35΄ ο Χασιώτης, που επωφελήθηκε από κόντρα και αδράνεια στην άμυνα, με πλασέ σημείωσε το 1-0 για τον Γαλαξία. Στο 43΄ ήρθε η ισοφάριση (1-1) για τον Ορφέα, όταν έπειτα από ασίστ του Λάπα, ο Ανδρονιώτης με σουτ σκόραρε. Στην επανάληψη ο Ορφέας κυριάρχησε και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση με ωραίο σουτ του Λάπα στο 66΄, που έκανε το τελικό 2-1. Στο 89΄ αποβλήθηκε ο Ζιάκας με 2η κίτρινη κάρτα.
Έπειτα από 5 αγωνιστικές ο Ορφέας είναι στην 5η θέση με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία (1) ήττα και τέρματα 7-6.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Ακαρίδης, Σπυλιοτόπουλος (46΄ ), Κανδυλιώτης, Νίτας (70΄ Περουκανέας), Μαστρογιάννης, Κουτσονικολής, Ρομπάνος, Μαυρής, Σαμούλτας, Κάσο, Χασιώτης (78΄ Ραμανδάνης).
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουτσονάσιος, Τιτόνης, Κωνσταντόπουλος, Κετσιλής, Γκιναϊ, Ζιάκας, Κονγκίνι (62΄ Τσούτσι), Ντιμιτρέσκου (83΄ Κωσταράς), Ανδρονιώτης (62΄ Λιβέρης), Λάπας (87΄ Κοσμίδης), Δουδέσης.